FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Apua isännöinnin kevääseen

Isännöintitoimiston järjestelmän toimivuutta mitataan taas seuraavien kuukausien aikana monin eri tavoin. Miten sujuvasti tilinpäätökset saadaan tehtyä, hallitus- ja yhtiökokoukset pidettyä ja niihin liittyvät hallinnon toimet organisoitua sekä kuinka hyvin kaikki kokoukset saadaan pidettyä lain sallimissa aikarajoissa. On siis jälleen isännöinnin kevään aika!

Isännöinnin vuosikellon kiireisin aika ei kuitenkaan pysäytä kaikkea, eikä näin tarvitse ollakaan. Tilinpäätösten pakertamisen yhteydessä voisi miettiä, voisiko tilinpäätösrumbasta selvitä helpommalla. Varmasti voi, jos tekee oikeita valintoja. Markkinoilla on uusi isännöinnin järjestelmä Hausvise, missä ajattelu lähtee liikkeelle entistä enemmän tekemisen kautta pelkkien ohjelmiston rakennusmallien sijaan. Olen erittäin onnekas, kun saan johtaa erinomaisia ammattilaisia täynnä olevaa organisaatiota, missä yhteen hiileen puhaltaen tehdään isännöinnin arjesta entistä helpompaa. Mm. tilinpäätöksen tekeminen ja sen automatisointi on erinomainen esimerkki Hausvisen saamasta positiivisesta käyttäjäpalautteesta. Henkilöille, jotka ovat vuosia ja jopa vuosikymmeniä eläneet äärimmäisen kiireellistä isännöinnin kevättä, haluamme antaa edes pienen helpotuksen työn tekemiseen. Tämä ajatus on ollut yksi Hausvisen ideologian käytännön innoittajista.

Lain kirjaimet määrittelevät raamit ja järjestelmä toteuttaa raamien mukaisen lopputuloksen. Tilinpäätös on yksi esimerkki onnistuneesta yksityiskohdasta Hausvisessa ja muita samanlaisia arkea helpottavia toiminnallisuuksia löytyy paljon lisää. Jos et ole vielä nähnyt Hausvisen esittelyä, niin aloitamme helmikuussa webinaarisarjan, missä joka kuukausi näytämme, mitä Hausvise pitää sisällään. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa www.hausvise.fi ja lataa myös esitteemme samalta sivustolta saadaksesi lisätetoa Hausvisesta.

Kirjoittaja on Hausvisen markkinoille tuoneen yhtiön Festum Software Oy:n toimitusjohtaja Minna Halonen.

 

Visma Hausvise Oy

Email: laskutus.hausvise@visma.com

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Naulakatu 3
33100 Tampere

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi