FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Kognitiivinen dokumenttiautomaatio ohjelmistorobotiikan apuna

Ohjelmistorobotiikan puuttuva lenkki

Ohjelmistorobotiikka (RPA) nopeuttaa merkittävästi määrämuotoisen tiedon käsittelyä sekä integrointeja eri järjestelmien välillä. Mutta entäpä asiakirjojen, sähköpostiviestien ja liitetiedostojen käsittely? Tähän erikoistuu kognitiivinen dokumenttiautomaatio (CDA), joka laajentaa RPA:n kyvykkyyden myös dokumenttipohjaisiin prosesseihin.

Dokumenttien vastaanotossa ja sisällön hallinnassa käytettävä CDA hyödyntää tekoälyä (AI) ja OCR-tekniikoita (tekstintunnistus koneellisesti). Käytännössä kone ymmärtää, mistä dokumentista tai sähköpostista on kyse sekä mitä tietoja se sisältää. Lisäksi kone hoitaa tietojen poimimisen, täydentämisen ja lähettämisen robotille tai muihin haluttuihin järjestelmiin.

Yhdessä RPA ja CDA integroivat ja automatisoivat tehokkaasti sekä eri järjestelmissä olevan että myös sähköposti-/dokumenttipohjaisen tiedon käsittelyn.

 

CDA-ohjelmistorobotiikan mahdollistaja

Jotta voit kannattavasti automatisoida ostotilauksia, toimeksiantoja, sopimuksia, tietopyyntöjä, kirjeenvaihtoa – tai mitä tahansa dokumenttipohjaisia liiketoimintoja – pitää sinun huomioida myös näiden prosessien ensimetrit. Tähän CDA tarjoaa robottisi avuksi:

  • monikanavaisuuden eri lähteistä (mobiili, sähköposti, monitoimilaitteet, web, faksi, skannerit, tiedostot / kansiot, XML / EDI ja web-palvelut)
  • automatisoidun tietojen poimimisen ja validoinnin miltä tahansa asiakirjatyypiltä
  • aikaa säästävät AI-pohjaiset ​​oppimistekniikat.

Kognitiivinen dokumenttiautomaatio

Dokumenttien sisällön käsittely perinteisin robotiikan keinoin on hankalaa ja hidasta. Ilman CDA:n toiminnallisuuksia dokumenttisidonnaiset robotiikkahankkeet jäävätkin helposti toteuttamatta tai toiminnoiltaan vaillinaiseksi.

Kun haluat säästää aikaa ja vaivaa automatisoimalla dokumenttipohjaiset prosessisi, niin ole meihin yhteydessä! Me Festumilla tuomme älykkään automaation osaksi arkeasi ja sovitamme alan parhaat käytännöt nykyisiin toimintamalleihinne.

 

Aiheeseen liittyvää:

Lue lisää: Kofaxin kognitiivinen dokumenttiautomaatio

Katso video: Koneoppiminen ja RPA

Blogi: Tekoäly ja laskuskannaus

 

Festum Software tarjoaa valikoiman älykkäitä ohjelmistoja ja toimintamalleja yritysten liiketoiminnan ja ICT:n avuksi. Fokuksenamme on olla mukana kehittämässä asiakkaittemme liiketoiminnan arvoa ja kilpailukykyä modernin automaation keinoin

Ota yhteyttä

Tutustu myös

Festum Software Oy

Puh: 0207 909 700 
Email: info@festum.fi

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Pyhäjärvenkatu 5 B
33200 Tampere

Vantaa

Äyritie 8 E
01510 VANTAA

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tiivistämme ajankohtaisimmat uutiset meiltä ja maailmalta.