FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Kognitiivinen dokumentti­automaatio ohjelmistorobotiikan apuna

Ohjelmistorobotiikan puuttuva lenkki

Ohjelmistorobotiikka (RPA) nopeuttaa luotettavasti tiedon käsittelyä sekä integrointeja eri järjestelmien välillä. Mutta entäpä asiakirjojen, sähköpostiviestien ja liitetiedostojen käsittely? Kognitiivinen dokumenttiautomaatio (CDA) laajentaa RPA:n kyvykkyyttä, sen avulla voit laajentaa RPA:n käytön myös dokumenttipohjaisiin prosesseihin.

Dokumenttien vastaanotossa ja sisällön hallinnassa käytettävä CDA hyödyntää tekoälyä (AI) ja OCR-tekniikoita (tekstintunnistus koneellisesti). Käytännössä kone ymmärtää, mistä dokumentista tai sähköpostista on kyse sekä mitä tietoja se sisältää. Lisäksi se hoitaa tietojen poimimisen, täydentämisen ja lähettämisen robotille tai oikeaan järjestelmään.

RPA puolestaan ​​automatisoi toistuvat manuaaliset tehtävät, jotka toimivat vuorovaikutteisesti verkkosivustojen ja eri sovellusten kanssa, laukaisevat vastauksia ja kommunikoivat järjestelmien välillä. Yhdessä RPA ja CDA integroivat ja automatisoivat sekä järjestelmissä olevan että dokumenttipohjaisen tiedon käsittelyn.

CDA-ohjelmistorobotiikan mahdollistaja

Jotta voit kannattavasti automatisoida myyntitilauksia, toimeksiantoja, sopimuksia, tietopyyntöjä, kirjeenvaihtoa – tai mitä tahansa dokumenttipohjaisia liiketoimintoja – pitää sinun huomioida myös näiden prosessien ensimetrit. Tähän haasteeseen CDA tarjoaa robottisi avuksi:

  • monikanavaisuuden eri lähteistä (mobiili, sähköposti, monitoimilaitteet, web, faksi, skannerit, tiedostot / kansiot, XML / EDI ja web-palvelut)
  • automatisoidun tietojen poimimisen ja validoinnin miltä tahansa asiakirjatyypiltä
  • aikaa säästävät AI-pohjaiset ​​oppimistekniikat.

Dokumenttien sisällön käsittely perinteisin robotiikan keinoin on hankalaa ja hidasta. Ilman CDA:n toiminnallisuuksia dokumenttisidonnaiset robotiikkahankkeet jäävätkin helposti toteuttamatta tai toiminnoiltaan vaillinaiseksi.

 

Aiheeseen liittyvää:  The Connection Between Information Capture and Artificial Intelligence

Lue lisää tiedon talteenotosta: Kofax-sisällöntunnistus

Festum Software Oy

Puh: 0207 909 700 
Email: info@festum.fi

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Pyhäjärvenkatu 5 B
33200 Tampere

Vantaa

Äyritie 8 E
01510 VANTAA

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tiivistämme ajankohtaisimmat uutiset meiltä ja maailmalta.