FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Hausvise-webinaarit kertovat, miten teet isännöinnin arjesta vaivattomampaa

 

Webinaarit ovat muodostuneet yrityksellemme hyvin käteväksi tavaksi tarjota kaikille Hausvise-isännöintijärjestelmästämme ja isännöintitoimiston arjen helpottamisesta kiinnostuneille helppo mahdollisuus tulla kuulemaan, mitä Hausvise ja isännöinnin uusi aika pitävät sisällään.

Järjestämiemme webinaarien tarkoitus on tarjota kaikille osallistujille tiivis katsaus Hausvisen toiminnallisuuksiin sekä järjestelemän mahdollistamiin asioihin. Lisäksi webinaareistamme löydät myös vinkkimme siihen, miten isännöintitoimiston arjesta voidaan tehdä entistä vaivattomampaa nykyaikaista isännöintijärjestelmää hyödyntämällä.

 

Asuminen kehittyy, niin myös isännöinti

Isännöitsijän arkisten isännöintitehtävien ja talouden tehokkaan hoitamisen lisäksi asukkaat vaativat nykyisin yhä enemmän kommunikointia ja vuorovaikutusta. Nopea tiedottaminen ja tehokas viestintä korostuvat erityisesti tämän hetken tilanteessa, jossa koronaviruksen tuomat muutokset luovat useita kysymyksiä myös taloyhtiön asukkaiden ja osakkaiden mieliin.

Järjestämme kuluvan kevään aikana kolmiosaisen webinaarisarjan, jossa käymme läpi mm. miten Hausvise auttaa tehostamaan isännöinnin toimia, millaista on nopea ja tehokas asukasviestintä sekä miten taloushallinnon toimien hoitamisesta voidaan tehdä vaivatonta.

Lisäksi käymme webinaarisarjan osissa läpi, miten nykyaikaisen isännöintijärjestelmän hyödyntäminen vapauttaa isännöintitoimistolle aikaa todellisen arvon tuottamiseen, eli kiinteistöjohtamiseen ja kiinteistön arvon kasvattamiseen.

 

Mistä voin ilmoittautua mukaan?

Miten sitten osallistua ja mistä saada tietoa tulevista, ajankohtaisista webinaareistamme?

Tulevien webinaarien ajankohdan ilmoitamme aina sivustoillamme www.hausvise.fi. Sivustolta löydät tiedon tulevan webinaarin sisällöstä sekä ilmoittautumislinkin, jonka kautta voit rekisteröityä mukaan webinaariin. Kun webinaarin esitysajankohta on käsillä, klikkaat vain sähköpostiisi tullutta liittymislinkkiä ja pääset mukaamme GoToWebinar -palveluun, jossa esitys pidetään. Helppo ja nopeaa, eikö totta?

Mikäli et vielä ole rekisteröitynyt mukaan kevään webinaarisarjamme seuraavaan osaan, niin ilmoittaudu nyt osoitteessa: https://hausvise.fi/webinaari_/

 

Nähdään webinaarissa! 😊

 

 

Visma Hausvise Oy

Email: laskutus.hausvise@visma.com

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Naulakatu 3
33100 Tampere

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi