FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Millaista on uuden ajan tuotteen kehittäminen?

Uuden luominen on sekä mielenkiintoista, että myös haastavaa. Voit jättää taaksesi kaiken ja katsoa kohti uutta horisonttia, mutta mikäli jokin asia menneisyydestä rajoittaa uuden syntymistä, voi lopputulos jäädä puolittaiseksi. Festumin tuotekehitysjohtajana olen päässyt mukaan aivan uuden ajan tuotteen luomiseen ilman menneisyyden rajoitteita. Tämä tuote on uusi isännöintijärjestelmämme Hausvise.

Hausvisen kehitystyö on ollut hyvin mielenkiintoista, sillä olemme päässeet aloittamaan kaiken täysin puhtaalta pöydältä. Hausvise on luotu uusilla menetelmillä, viimeisimmällä teknologialla ja ilman minkäänlaista menneisyyden ”taakkaa”. Mutta vaikka uuteen horisonttiin katsominen ja uuden innovatiivisen asian luominen on kiehtovaa, sisältää se myös haasteita.

Haasteita on kehitystyössä monenlaisia, mutta ehkä tärkeimpänä on sen kuuluisan punaisen langan löytyminen, joka ohjaa kaikkea toimintaa kohti haluttua määränpäätä. Meillä Festumilla uskotaan avoimeen, tehokkaaseen ja asiakkaiden tarpeesta kumpuavaan tekemiseen. Juuri asiakkaidemme tarpeiden pohjalta syntyi se punainen lanka, joka sitten muotoutui selkeäksi johtotähdeksi Hausvisen tulevaisuuden visiossa. Me haluamme tarjota asiakkaillemme uuden ajan tuotteen, joka tarjoaa tehokkaan ja aikaa säästävän ratkaisun isännöitsijöiden arjen helpottamiseen.

Kehitystyö Hausvisen parissa on meillä aina jatkuva prosessi. Innovoimme, kuuntelemme asiakkaidemme palautteita ja lisäämme uusia ominaisuuksia ohjelmistoomme joka päivä. Työ ei siis lopu, vaikka jokin päivitys saataisiinkin valmiiksi, vaan tarkoituksenamme on pystyä tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman toimiva ja hyvä tuote, joka kehittyy jatkuvasti ihmisten mukana kohti isännöinnin uutta aikaa.

Lue lisää Hausvisesta tästä!

 

Jani Alahonko

tuotekehitysjohtaja

Visma Hausvise Oy

Email: laskutus.hausvise@visma.com

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Naulakatu 3
33100 Tampere

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi