FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Referenssit

referenssit

11.03.2022

Trio Isännöinti Oy

Paula Tiinus, Annika Virkkala ja Henri Kauhala kertovat Hausvisen tarjoaman modernin kokonaisuuden tehneen isännöintijärjestelmän valinnasta helppoa. Lue koko referenssi, jossa he kertovat tarkemmin Hausvisen tuomista hyödyistä.

referenssit

01.11.2021

Pirkanmaan Ammatti-Isännöinti Oy

Pirkanmaan Ammatti-Isännöinti Oy, tutummin Pamis, etsi isännöinnin järjestelmää, jossa tiedot ja toiminnot olisivat yhdessä järjestelmässä. Aiemmin kiinteistönhallinta, taloushallinto ja taloyhtiöiden kotisivut olivat eri järjestelmissä. Lue lisää, mitä Pamiksen kehitysjohtaja Esko Sivula kertoo Hasuviseen investoinnin perusteikseen.

referenssit

10.10.2021

V-S Isännöintitalo Oy

V-S Isännöintitalo Oy lähti etsimään isännöinnin järjestelmää, joka tukisi paremmin asiakasystävällistä isännöinnin liiketoimintaa. Vaihtoehtojen kartoituksen jälkeen yrityksen henkilöstö kokeili useiden ohjelmistotoimittajien demoja. Lue V-S Isännöinti Oy:n asiakkuuspäällikkö Pete Torkkolan ajatuksia siitä, miten laajan kartoituksen jälkeen Hausvise erottui joukosta voittajaksi.

referenssit

27.08.2021

Realia Isännöinti

Suomen suurin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden isännöinnin palveluyritys Realia Isännöinti aloitti Hausvisen käyttäjänä alkuvuodesta 2020. Aiemmin Festum Softwaren ostolaskuohjelmistoa käyttäneelle Realialle siirtyminen Hausviseen oli selkeä ratkaisu.

referenssit

20.05.2020

Kreivin Isännöinti

Kreivin Isännöinnin Thomas Hacklin kertoo digitaalisen isännöintijärjestelmän olevan yksi toimiston tärkeimmistä työkaluista, ellei jopa kaikkein tärkein. Tämän takia järjestelmän on vastattava tehokkaasti työn vaatimuksiin ja oltava helppokäyttöinen tuki työtehtävien hoitamiseen. Lue referenssitarinastamme, miten Kreivin Isännöinti ryhtyi Hausvisen käyttäjäksi ja miten järjestelmän käyttö on sujunut isännöinnin vilkkaassa arjessa.

referenssit

21.01.2020

Keravan Isännöinti Oy

Keravan Isännöinti Oy:lle oli uutta isännöintijärjestelmää hankkiessa erityisen tärkeää, että uusi järjestelmä pystyisi vastaamaan tehokkaasti tulevaisuuden tuomiin muutoksiin ja haasteisiin. Lisäksi järjestelmän helppokäyttöisyys sekä nykyaikaisen ja sulavan palvelun tarjoaminen olivat avainkriteerejä uuden järjestelmän valinnassa. Näiden kriteerien pohjalta Hausvise oli selkeä valinta isännöinnin kokonaisjärjestelmäksi. Lue, mitä Keravan Isännöinnin Anne Pulkkinen ja Jaana Kvist kertovat Hausvisen käytöstä!

referenssit

05.11.2018

Isännöinti Kuvaja Oy

Samaan aikaan kun isännöinnin työtavat ovat olleet jo pitkään murroksessa, on sähköisten palveluiden tarve noussut selkeästi esille myös asiakkaiden toiveissa. Perinteisen paperisen viestinnän rinnalle on toivottu monipuolisempia tapoja asioida omaan asumiseen liittyvissä asioissa. Vastatakseen yhä paremmin näihin odotuksiin, päätti Isännöinti Kuvaja ottaa käyttöön Festumin Hausvise-isännöintiohjelman.

referenssit

09.05.2018

Turun Ylioppilaskyläsäätiö

Turun Ylioppilaskyläsäätiö lähti kilpailuttamaan eri taloushallinnon toimijoita löytääkseen parhaan tavan ostolaskujensa käsittelyyn. Samalla he toivoivat löytävänsä ratkaisun rakennusalan uuden ilmoitusvelvollisuuden tuomiin haasteisiin.

referenssit

09.05.2018

REIM Group Oy

REIM Group on Suomen suurin yksityisomisteinen isännöintialan ketju. REIM työllistää noin 150 henkilöä ja se on perustettu vuonna 1988. REIM Groupin missiona on olla asiakastarpeita ja –arvoa luova alan uudistaja.

referenssit

09.05.2018

Matinkylän huolto

Matinkylän Huolto on asiakasyhtiöidensä omistama kiinteistöalan palveluyritys. Toiminnan ydinalue on Matinkylä ja sen lähialueet eteläisessä Espoossa. Matinkylän Huolto panostaa toiminnassaan Etelä-Espoon kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Laaja palveluvalikoima antaa asiakkaille mahdollisuuden ostaa kaikki tarvitsemansa kiinteistönpitopalvelut yhdestä yrityksestä tai vain haluamansa osapalvelut.

Visma Hausvise Oy

Email: laskutus.hausvise@visma.com

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Naulakatu 3
33100 Tampere

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi