FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Referenssit

referenssit

27.08.2021

Realia Isännöinti

Suomen suurin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden isännöinnin palveluyritys Realia Isännöinti aloitti Hausvisen käyttäjänä alkuvuodesta 2020. Aiemmin Festum Softwaren ostolaskuohjelmistoa käyttäneelle Realialle siirtyminen Hausviseen oli selkeä ratkaisu.

referenssit

20.05.2020

Kreivin Isännöinti

Kreivin Isännöinnin Thomas Hacklin kertoo digitaalisen isännöintijärjestelmän olevan yksi toimiston tärkeimmistä työkaluista, ellei jopa kaikkein tärkein. Tämän takia järjestelmän on vastattava tehokkaasti työn vaatimuksiin ja oltava helppokäyttöinen tuki työtehtävien hoitamiseen. Lue referenssitarinastamme, miten Kreivin Isännöinti ryhtyi Hausvisen käyttäjäksi ja miten järjestelmän käyttö on sujunut isännöinnin vilkkaassa arjessa.

referenssit

21.01.2020

Keravan Isännöinti Oy

Keravan Isännöinti Oy:lle oli uutta isännöintijärjestelmää hankkiessa erityisen tärkeää, että uusi järjestelmä pystyisi vastaamaan tehokkaasti tulevaisuuden tuomiin muutoksiin ja haasteisiin. Lisäksi järjestelmän helppokäyttöisyys sekä nykyaikaisen ja sulavan palvelun tarjoaminen olivat avainkriteerejä uuden järjestelmän valinnassa. Näiden kriteerien pohjalta Hausvise oli selkeä valinta isännöinnin kokonaisjärjestelmäksi. Lue, mitä Keravan Isännöinnin Anne Pulkkinen ja Jaana Kvist kertovat Hausvisen käytöstä!

referenssit

11.04.2019

Kiinteistöpalvelu, Loimaa Oy

Kiinteistöpalvelu Loimaa Oy:lle laadukkaan, ammattitaitoisen ja joustavan palvelun tarjoaminen on kunnia-asia. Vastatakseen yhä paremmin kiinteistöalan alati muuttuviin haasteisiin ja tarjotakseen asiakkailleen yhä parempaa palvelua päätti yritys lähteä Hausvise-isännöintijärjestelmän käyttäjksi. Lue Kiinteistöpalvelu Loimaa Oy:n isännöitsijöiden Teemu Luodon ja Jukka Aaltosen kommentit Hausvisesta ja yhteistyöstä Festumin kanssa!

referenssit

05.11.2018

Isännöinti Kuvaja Oy

Samaan aikaan kun isännöinnin työtavat ovat olleet jo pitkään murroksessa, on sähköisten palveluiden tarve noussut selkeästi esille myös asiakkaiden toiveissa. Perinteisen paperisen viestinnän rinnalle on toivottu monipuolisempia tapoja asioida omaan asumiseen liittyvissä asioissa. Vastatakseen yhä paremmin näihin odotuksiin, päätti Isännöinti Kuvaja ottaa käyttöön Festumin Hausvise-isännöintiohjelman.

referenssit

09.05.2018

Turun Ylioppilaskyläsäätiö

Turun Ylioppilaskyläsäätiö lähti kilpailuttamaan eri taloushallinnon toimijoita löytääkseen parhaan tavan ostolaskujensa käsittelyyn. Samalla he toivoivat löytävänsä ratkaisun rakennusalan uuden ilmoitusvelvollisuuden tuomiin haasteisiin.

referenssit

09.05.2018

Specma Oy

Specma Oy on Pohjoismaiden johtava hydraulijärjestelmien ja –komponenttien toimittaja. Yritys hallitsee koko kehitys- ja tuotantoprosessin pienimmistä asennuskomponenteista suuriin, monimutkaisiin hydrauliikkajärjestelmiin saakka.

referenssit

09.05.2018

REIM Group Oy

REIM Group on Suomen suurin yksityisomisteinen isännöintialan ketju. REIM työllistää noin 150 henkilöä ja se on perustettu vuonna 1988. REIM Groupin missiona on olla asiakastarpeita ja –arvoa luova alan uudistaja.

referenssit

09.05.2018

Realia

Realia Isännöinti Oy on Suomen suurin isännöintialan palveluyritys. Realia Isännöintiisännöi lähes 6000 asunto- ja kiinteistöyhtiötä työllistäen näin yli 500 kiinteistöjohtamisenammattilaista; isännöitsijää, kiinteistösihteeriä ja kirjanpitäjää. Yritys on osa Realia Group Oy:tä, johon kuuluvat myös kiinteistönvälitysyhtiöt Huoneistokeskus Oy ja SKV Kiinteistönvälitys Oy.

referenssit

09.05.2018

Matinkylän huolto

Matinkylän Huolto on asiakasyhtiöidensä omistama kiinteistöalan palveluyritys. Toiminnan ydinalue on Matinkylä ja sen lähialueet eteläisessä Espoossa. Matinkylän Huolto panostaa toiminnassaan Etelä-Espoon kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Laaja palveluvalikoima antaa asiakkaille mahdollisuuden ostaa kaikki tarvitsemansa kiinteistönpitopalvelut yhdestä yrityksestä tai vain haluamansa osapalvelut.

referenssit

08.05.2018

Eskimo Finland Oy

Eskimo Finland Oy on suomalainen perheyritys, jonka omistajat ja tehdas toimivat Suomessa. Yritys valmistaa ruoanlaitossa tarvittavia non food –tuotteita. Tuotevalikoima ulottuu monelle sektorille, kuten ruoan valmistukseen, säilyttämiseen, kuljettamiseen, kattamiseen sekä hygieniaan tarkoitettuihin tuotteisiin suurkeittiöille.

referenssit

07.05.2018

KuntaPro

KuntaPro Oy on yli 200 hengen palvelukeskus, joka tarjoaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon ulkoistuspalvelut sekä järjestelmäratkaisut. Maaliskuussa 2013 yritykseen yhdistyivät Seutukeskus Oy Häme ja Taloustuki Kuntapalvelut Oy, jotka toimivat aiemmin KuntaPron palvelutuottajina.

Festum Software Oy

Puh: 0207 909 700 
Email: info@festum.fi

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Pyhäjärvenkatu 5 B
33200 Tampere

Vantaa

Äyritie 8 E
01510 VANTAA

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tiivistämme ajankohtaisimmat uutiset meiltä ja maailmalta.