FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Realia

Realia Isännöinti Oy on Suomen suurin isännöintialan palveluyritys. Realia Isännöintiisännöi lähes 6000 asunto- ja kiinteistöyhtiötä työllistäen näin yli 500 kiinteistöjohtamisenammattilaista; isännöitsijää, kiinteistösihteeriä ja kirjanpitäjää. Yritys on osa Realia Group Oy:tä, johon kuuluvat myös kiinteistönvälitysyhtiöt Huoneistokeskus Oy ja SKV Kiinteistönvälitys Oy.

Realialla on yli 60 toimipistettä. Koska työtä tehdään kentällä ja toimipisteet sijaitsevat hajallaan ympäri Suomea, sähköiseen taloudenhallintaan kohdistuu suuria vaatimuksia. Taloudenohjausjärjestelmissäkin Realia luottaa alan kokeneisiin ammattilaisiin: Realia kilpailutti taloudenohjausjärjestelmänsä ja valitsi Festumin tarjoaman skaalautuvan Festum Taloushallinnon.

”Vanha järjestelmä koostui useista ympäristöistä, se oli pirstoutunut hyvin erilaisiksi osiksi ja jäänyt elämään omaa elämäänsä. Työtaakkaa ei ennen myöskään voitu jakaa, koska oli mahdotonta siirtää töitä toiselle tekijälle esimerkiksi etätyönä. Standardeja ei ollut, joten palvelun tuottaminen oli hankalaa. Nyt kun meillä on yksi ainoa keskitetty järjestelmä, on ihan sama istuuko tekijä Kuusamossa vai Turussa. Tiivistettynä meillä on yksi järjestelmä, yhdet päivitykset, yksi kehitysrutiini ja tähän yhteen saamme kaikki parhaat käytännöt”, Juho Ojanperä, Realian taloushallintopalveluiden johtaja sanoo.

 

Festum Taloushallinto skaalautuu toiminnan mukaan

Juuri skaalautuvuus oli yksi merkittävistä tekijöistä valintaprosessissa. Yrityksen vakaa aikomus on kasvaa ja ominaisuuksiensa johdosta Festum Taloushallinto on luotettava ja tehokas taloudenhallintajärjestelmä Realialle myös tulevaisuudessa.

”Lähdimme hakemaan uutta ja edistyksellistä palvelua. Tietyllä tapaa haimme tuoretta näkökulmaa myös meidän omaan toimintaamme. Tässä Festum ei ole pettänyt. Festum haluaa meidän menestyvän. Se on oivallinen näkökulma.”, Ojanperä sanoo.

 

Kustannushyötyjä palvelutason noustessa

Festum Taloushallinnon avulla Realia on onnistunut nostamaan palvelutasoaan samalla, kun kustannushyödyt ovat reilusti kasvaneet.

”Me emme ole ICT-talo. Haluamme kuitenkin hoitaa taloudenhallinnan laadukkaalla standardilla ja korkealuokkaisella palvelutasolla, näin me saamme keskittyä siihen asiaan, jonka parhaiten osaamme. Ainoa järkevä vaihtoehto olikin ottaa Festum Taloushallinto palveluna”, Ojanperä sanoo.

Festum Taloushallinto on täyttänyt kaikki Realian odotukset. Käyttäjät ovat helposti ja nopeasti sisäistäneet uuden palvelun, ja automatiikka onsaanut kiitosta. Isoimmat oppimiskysymykset ovatkin liittyneet uusiin ominaisuuksiin, joita on otettu uuden palvelun innoittamana käyttöön.

”Suurimmat hyödyt tulevat ajan kanssa, nopeita voittoja on jo selvästi tullut ja niitä on saatu myös ulosmitattua. Pitkällä jänteellä palvelu tuo merkittäviä etuja”, Ojanperä kertoo

Tulevaisuus näyttääkin valoisalta ja yhteistyö kantaa hedelmää.

”Meitä lämmittää erityisesti Festumin tapa reagoida erilaisiin pyyntöihin ja kehitysehdotuksiin. Festum on aina tarjonnut meille vaihtoehtoja, joista yhdessä valitaan se paras toteutus”, Ojanperä päättää.

Juho Ojanperä

Festum Software Oy

Puh: 0207 909 700 
Email: info@festum.fi

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Pyhäjärvenkatu 5 B
33200 Tampere

Vantaa

Äyritie 8 E
01510 VANTAA

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tiivistämme ajankohtaisimmat uutiset meiltä ja maailmalta.