FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Ratkaisut

Älykkäitä ohjelmistoratkaisuja liiketoimintasi tarpeisiin

Me Festum Softwarella uskomme avoimeen, tehokkaaseen ja asiakkaiden tarpeista kumpuavaan tekemiseen. Muun muassa monikanavaisuus, älytunnistus, laskuautomaatio ja ohjelmistorobotiikka mahdollistavat uudenlaisia tapoja tehdä työtä, muuttavat asiakasodotuksia ja tarjoavat mahdollisuuksia uusiin palveluihin. Me haluamme olla asiakkaidemme luottokumppani, ja luoda näistä asioista kilpailuetua.

 

Ohjelmistoratkaisuissamme yhdistyvät käyttäjälähtöisyys ja tinkimätön laatu:

Hausvise isännöintitoimistoille

Hausvise tuo digitaalisen kiinteistöjohtamisen, taloyhtiön hallituksen toiminnan ja uudet asukaspalvelut yhteen helppokäyttöiseen palveluun.

Kofax-tuotteet ohjelmistorobotiikkaan ja dokumenttiautomaatioon

Olemme kumppanisi dokumenttiautomaation ja ohjelmistorobotiikan käyttöönottoon ja hyödyntämiseen. Tarjoamme laajan valikoiman Kofax-tuotteita.

 

Tapamme toimia:

Ohjelmistotalo Festum Software

Käyttäjälähtöisyys edellä
Lähdemme aina loppukäyttäjästä ja tämän tarpeista. Päätelaite tai media ei saa rajoittaa tai hankaloittaa käyttäjä- tai asiakaskohtaamisia. Asiakkaita pitää palvella heidän tarpeiden kannalta. Haluamme mahdollistaa asiakkaillesi helpon tavan asioida monikanavaisesti.

Ketterä käyttöönotto ja käytännön koulutukset
Ketterän käyttöönoton ansiosta asiakkaamme saavat nopeammin kaiken irti ohjelmistoratkaisustaan. Käyttöönottosuunnitelma tehtävineen molemmille osapuolille ohjaa ja aikatauluttaa tekemistä. Myös käyttöönottoon kuuluvat koulutukset on suunniteltu osaksi käyttöönottosuunnitelmaa – ja ne toteutetaan poikkeuksetta todellisessa käyttöympäristössä.

Festum Software Oy

Puh: 0207 909 700 
Email: info@festum.fi

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Pyhäjärvenkatu 5 B
33200 Tampere

Vantaa

Äyritie 8 E
01510 VANTAA

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tiivistämme ajankohtaisimmat uutiset meiltä ja maailmalta.