FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Ratkaisut

Älykkäitä ohjelmistoratkaisuja liiketoimintasi tarpeisiin

Me Festum Softwarella uskomme avoimeen, tehokkaaseen ja asiakkaiden tarpeista kumpuavaan tekemiseen. Muun muassa monikanavaisuus, älytunnistus, laskuautomaatio ja ohjelmistorobotiikka mahdollistavat uudenlaisia tapoja tehdä työtä, muuttavat asiakasodotuksia ja tarjoavat mahdollisuuksia uusiin palveluihin. Me haluamme olla asiakkaidemme luottokumppani, ja luoda näistä asioista kilpailuetua.

 

Ohjelmistoratkaisuissamme yhdistyvät käyttäjälähtöisyys ja tinkimätön laatu:

Hausvise isännöintitoimistoille

Hausvise on modernein markkinoilla oleva isännöintijärjestelmä, joka nopeuttaa ja tehostaa isännöinnin arkea. Yhdistämme isännöinnin, taloushallinnon ja nykyaikaiset asukaspalvelut yhteen pakettiin.

Älykäs automaatio

Tarjoamme laajan valikoiman älykkäitä ratkaisuja ja toimintamalleja yritysten liiketoiminnan ja ICT:n avuksi. Fokuksenamme on olla mukana kehittämässä asiakkaittemme liiketoiminnan arvoa ja kilpailukykyä modernin automaation keinoin.

 

Tapamme toimia:

 

Käyttäjälähtöisyys edellä
Lähdemme aina loppukäyttäjästä ja tämän tarpeista. Päätelaite tai media ei saa rajoittaa tai hankaloittaa käyttäjä- tai asiakaskohtaamisia. Asiakkaita pitää palvella heidän tarpeiden kannalta. Haluamme mahdollistaa asiakkaillesi helpon tavan asioida monikanavaisesti.
 

Ketterä käyttöönotto ja käytännön koulutukset
Ketterän käyttöönoton ansiosta asiakkaamme saavat nopeammin kaiken irti ohjelmistoratkaisustaan. Käyttöönottosuunnitelma tehtävineen molemmille osapuolille ohjaa ja aikatauluttaa tekemistä. Myös käyttöönottoon kuuluvat koulutukset on suunniteltu osaksi käyttöönottosuunnitelmaa – ja ne toteutetaan poikkeuksetta todellisessa käyttöympäristössä.

Visma Hausvise Oy

Email: laskutus.hausvise@visma.com

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Naulakatu 3
33100 Tampere

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi