FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Älykäs automaatio

Festum Software tarjoaa valikoiman älykkäitä ohjelmistoja ja toimintamalleja yritysten liiketoiminnan ja ICT:n avuksi. Haluamme olla mukana kehittämässä asiakkaittemme liiketoiminnan arvoa ja kilpailukykyä modernin automaation keinoin. 

Älykäs automaatio

Olemme kumppanisi älykkäässä automaatiossa

Ajattele  ohjelmistorobottia työntekijänä, joka ei koskaan nuku, ei ota lomaa eikä tee virheitä. Se voi automaattisesti kirjata, tarkastaa ja hallita tietoja useissa eri sisäisissä ja ulkoisissa järjestelmissä. Jos tietojen keruu normaalisti vie työntekijältä puoli tuntia, niin robotti tekee sen sekunneissa tai minuuteissa. Tämä jos mikä parantaa merkittävästi työn tehokkuutta ja tarkkuutta.

Älykkään automaation avulla voidaan työntekijöiltä vapauttaa isoja määriä työtunteja hitaista ja aikaa vievistä rutiinityötehtävistä tärkeämpiin tehtäviin. Automaation kautta voidaankin säästää arvokasta aikaa, tehostaa organisaation toimintaa sekä luoda kilpailuetua.

Me olemme kumppanisi älykkään automaation käyttöönotossa, hyödyntämisessä ja kehittämisessä. Lue, mitä älykkään automaation palvelumme voivat tarjota juuri teidän yrityksellenne:

Miten me voimme auttaa

Ohjelmistorobotiikka

Ohjelmistorobotiikka

Ohjelmistorobotti on sovellus, joka imitoi ihmistä erilaisia järjestelmiä käyttäessään. Sovelluksen tekniikka soveltuu erinomaisesti aikaa vievien rutiinitöiden automatisointiin.

Älykäs automaatio - IA

IA – Älykäs automaatio

Älykäs automaatio mahdollistaa koneen ja ihmisen saumattoman yhteistyön ilman suurimittaisia järjestelmäuudistuksia. Lue, miten älykäs automaatio voi auttaa organisaatiotanne!

Dokumenttiautomaatio

Dokumenttiautomaatio

Kofaxin kognitiivinen dokumenttiautomaatio mahdollistaa kaikenlaisten sähköisten dokumenttien skannauksen, tunnistamisen ja jalostamisen.

Festum Software Oy

Puh: 0207 909 700 
Email: info@festum.fi

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Pyhäjärvenkatu 5 B
33200 Tampere

Vantaa

Äyritie 8 E
01510 VANTAA

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tiivistämme ajankohtaisimmat uutiset meiltä ja maailmalta.