FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Älykäs automaatio

Älykäs automaatio osana liiketoimintaa tuottaa kilpailuetua ja työhyvinvointia

Älykäs automaatio on yrityksille olennainen kilpailukykytekijä sekä keskeinen osa toiminnan ja palvelun laatua. Ratkaisumme selkeyttää ja yhdenmukaistaa toimintatapoja, edesauttaa kilpailukykyä, parantaa työhyvinvointia ja työssä jaksamista. Digitaalisuus näkyy väistämättä myös tuloksessa, kun henkilöstösi voi työskennellä tehokkaasti.

Ohjelmistorobotiikka pääroolissa digitaalisten palveluiden skaalautuvuudessa

älykäs automaatio

Kolme johtavaa teknologiaa digitaalista toimintaa kehitettäessä ovat ohjelmistorobotiikka, tekoälypohjainen dokumenttien tulkinta ja älykäs liiketoiminnan prosessien hallinta. Avullamme hallitsette rutiinitöiden automatisoinnin, koneoppimisen hyödyntämisen tiedon keruussa sekä prosessien yhdenmukaistamisen ja suoraviivaistamisen.

Kumppanimme Kofax tarjoaa modernit työkalut alustaksi tälle kokonaisuudelle. Käyttöönotot sujuvat nopeasti ja työkalut mahdollistavat myös asiakkaan itse tekemän automaation kehittämisen.  Avoimuuden ansiosta automaation hyödyt ovat tuotavissa osaksi eri järjestelmiä miltei rajoituksetta.

Modernia liiketoimintaa kehittävää hyperautomaatiota rakennettaessa avainroolissa ovat Ohjelmistorobotiikka (RPA), Älykäs dokumenttien sisällön tulkinta (IDP) ja liiketoimintaprosessien hallinta (BPM).

Näin rakennat menestyvää digitalisaatiota robotiikan avulla

Robotiikka 3

Tavoiteltavan muutoksen tulee olla johdettavaa, mitattavaa ja organisoitua sekä samalla mahdollisimman ihmiskeskeistä. Tällöin jokainen ymmärtää muutoksen tuomat hyödyt ja mahdollisuudet niin itsensä kuin organisaationkin kannalta.

Toimintamallissamme lähdemme liikkeelle yleensä testikäytön (POC) kautta. Tämän tavoitteena on tekniikkaan tutustuminen ja ensimmäisen digitaalisen tiekartan hahmottaminen. Osaamisen karttuessa ja innostuksen tarttuessa koko henkilöstösi oppii tunnistamaan automatisoitavat työtehtävät.

Automaation hyötyjen ollessa konkreettisesti mitattavia, sitoutuminen pitkäjänteiseen kehittämiseen ja uusiin toimintamalleihin helpottuu laajasti koko organisaatiossa.

Gartner Top Strategic Technology Trends for 2021

On kyse muutoksesta, ei vain automaatiosta

Business coworkers working together at office

Liiketoimintaa tukevat järjestelmät ovat usein hajanaisia ja sirpaloituneita. Syntyy pullonkauloja, eikä työn eteneminen aina ole sujuvaa ja mielekästä.

Kasvavat liiketoimintavaatimukset edellyttävät jatkuvaa automaation tehostamista. Organisaatiot, jotka eivät keskity tehokkuuteen, vaikuttavuuteen ja liiketoiminnan ketteryyteen, jäävät jälkeen.

Päivittämällä vanhentuneet työtavat ja suunnittelemalla työjaon uudelleen ihmisten ja koneiden välillä, mahdollistamme kanssasi liiketoiminnan merkittävän arvonnousun. Kyse on työn automatisoinnista, mutta samalla ketterät ja älykkäät tekniikat mahdollistavat myös kokonaan uudenlaiset työprosessit, reagoitavuuden, asiakaspalvelun ja yhteistyön eri järjestelmien ja toimijoiden välillä.

Olet uhrannut liiketoimintasi kehittämiseen vuosien varrella paljon aikaa ja rahaa. Nyt työkalujen ja tekniikan kehityttyä voit taas siirtyä toiminnassasi uudelle tasolle.

ohjelmistorobotiikka esimerkki (1)

Festum Software tarjoaa valikoiman älykkäitä ohjelmistoja ja toimintamalleja yritysten liiketoiminnan ja ICT:n avuksi. Fokuksenamme on olla mukana kehittämässä asiakkaittemme liiketoiminnan arvoa ja kilpailukykyä modernin automaation keinoin.

Tutustu Kofaxin demoihin ja tuotteisiin tai ota yhteyttä asiantuntijaamme

Shot of a colleagues having a meeting in a workshop

Tutustu tuotteisiin Kofaxin kotisivuilta:

Kofax Intelligent Automation

robotti 1

Tutustu demoihin Kofax democenterissä:

Kofax Democenter

jorma_messo

Jorma Messo
Liiketoimintajohtaja, RPA
jorma.messo@festum.fi
+358 (0)207 909 705

Festum Software Oy

Puh: 0207 909 700 
Email: info@festum.fi

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Pyhäjärvenkatu 5 B
33200 Tampere

Vantaa

Äyritie 8 E
01510 VANTAA

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tiivistämme ajankohtaisimmat uutiset meiltä ja maailmalta.