FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Dokumenttiautomaatio

Niin kauan kuin tieto on sähköpostissa tai dokumenteilla eikä toiminnanohjauksessa, automaatio ei toimi: lasku jää maksamatta ja tilaus toimittamatta. Kun haluat automatisoida dokumenttien sähköisen käsittelyn, löydämme yrityksellesi sopivat ratkaisut.

Dokumenttiautomaatio

Monikanavaisuus asiakkaan etuna

Hyvää asiakaspalvelua on, kun asiakas tai yhteistyökumppani voi valita kanavan, jonka kautta hän asioi kanssasi. Kofaxin monikanavainen dokumenttien tunnistus mahdollistaa sen, että käsiteltävä asia voi olla esimerkiksi toimitettu postitse, sähköpostitse, mobililaitteella tai sähköisen lomakkeen kautta. Asioiden käsittely tehostuu, kun tietoa ja erilaisia asiakirjoja ei enää tarvitse hallita manuaalisesti. Järjestelmämme muuttaa kaikki eri muodossa ja eri kanavien kautta toimitetut dokumentit digitaalisesti käsiteltävään muotoon sekä siirtää dokumenteilla olleen tiedon suoraan käsittelyjärjestelmään.

Yksinkertaisimmillaan tämä tarkoittaa esimerkiksi saapuneiden laskujen vastaanottoa, tietojen tunnistamista ja tietojen siirtämistä haluttuun järjestelmään. Näin saatu tieto saadaan mukaan automaattiseen prosessiin. Tietoa voidaan poimia paperisten dokumenttien lisäksi muun muassa sähköpostien tekstistä ja liitteistä, web-palveluista sekä tiedostokansioista.

 

Edistynyt dokumenttiautomaatio tiedon käsittelyssä

Kognitiivinen dokumenttiautomaatio (Cognitive Document Automation – CDA) vie dokumenttien sähköisen käsittelyn pidemmälle. Kofaxin avulla voidaan käsitellä myös sellaisia sähköposteja ja dokumentteja, joita esimerkiksi ohjelmistorobotti ei yksinään pysty käsittelemään.

Esimerkki tästä on saapuneiden ostotilausten vastaanotto ja tilaustietojen tunnistaminen, jonka jälkeen ohjelmistorobotti voi kirjata tiedot ostotilausjärjestelmään.

Lue myös: Blogikirjoitus aiheesta: Kognitiivinen dokumenttiautomaatio ohjelmistorobotiikan apuna

Olemme toteuttaneet lukuisia Kofax-projekteja niin laskujen, tilausvahvistusten, toimeksiantojen, rahtikirjojen kuin muidenkin tyyppisten asiakirjojen käsittelyyn ja hallintaan liittyen.

Lataa lisämateriaali: CDA:n mahdollisuudet

Kognitiivinen dokumenttiautomaatio

Lisää sähköposti, johon haluat ladata CDA -lisämateriaalin. 


Lue lisää älykkäästä automaatiosta:

Ohjelmistorobotiikka – Kofax RPA

Älykäs automaatio – IA

Festum Software Oy

Puh: 0207 909 700 
Email: info@festum.fi

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Pyhäjärvenkatu 5 B
33200 Tampere

Vantaa

Äyritie 8 E
01510 VANTAA

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tiivistämme ajankohtaisimmat uutiset meiltä ja maailmalta.