FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

IA – Älykäs automaatio

Me Festumilla olemme kumppanisi älykkään automaation käyttöönotossa, hyödyntämisessä ja kehittämisessä.  Kumppaninamme ja teknologian tarjoajanamme toimii Kofax. Kofaxin älykkään automaation teknologia tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet tietopohjaisten prosessien automatisointiin.

Älykäs automaatio (Intelligent Automation – IA)

Älykäs automaatio (Intelligent Automation – IA) toimii linkkinä koneen ja ihmisen välillä. Olemassa olevia järjestelmiä ei korvata uusilla, vaan niiden ja niitä käyttävien työntekijöiden toimintaa helpotetaan uuden avustavan teknologian avulla yhdistämällä tehokkaasti ihmisen ja koneen tekemä työ toisiinsa.

Esimerkiksi kun yritykseen tulee uusi työntekijä, hän tarvitsee oikeudet olemassa oleviin tietojärjestelmiin. Tähän prosessiin osallistuu sekä ihminen että kone. Esimies määrittelee uudelle työntekijälle roolin, minkä jälkeen robotti luo hänelle käyttäjätunnuksen yrityksen tietojärjestelmiin sekä antaa määritellyn roolin mukaiset oikeudet.

Intelligent automation

Älykäs automaatio toimii linkkinä ihmisten, prosessien ja teknologian välillä.

Älykäs automaatio mahdollistaa koneen ja ihmisen saumattoman yhteistyön ilman suurimittaisia järjestelmäuudistuksia. Ajatuksena on, että olemassa olevilla liiketoimintajärjestelmillä hoidetaan perusprosessit, ohjelmistorobotiikka automatisoi aikaa vievät rutiinit ja ihmiset käsittelevät vuorovaikutustaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä vaativat tehtävät.

Katso esimerkkivideo Kofaxin älykkäästä automaatiosta

Katso, miten älykkään automaation työkaluja kuten ohjelmistorobotiikkaa ja dokumenttiautomaatiota hyödyntämällä voidaan helposti automatisoida työläitä dokumenttiprosesseja.

Festum Software Oy

Puh: 0207 909 700 
Email: info@festum.fi

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Pyhäjärvenkatu 5 B
33200 Tampere

Vantaa

Äyritie 8 E
01510 VANTAA

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tiivistämme ajankohtaisimmat uutiset meiltä ja maailmalta.