FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Ohjelmistorobotiikka – Kofax RPA

Me Festum Softwarella olemme kumppanisi ohjelmistorobotiikan käyttöönottoon ja hyödyntämiseen. Autamme sinua löytämään toimintasi kannalta oikeat ohjelmistorobotiikan hyödyntämiskohteet ja ottamaan ensimmäiset robotit käyttöön nopeasti. Tuomme älykkään automaation osaksi arkeasi ja sovitamme ohjelmistorobotiikan nykyisiin toimintamalleihinne.

Kauttamme saat tarvittavat teknologiat: yhteistyökumppaninamme toimii Kofax – yksi maailman johtavista ohjelmistorobotiikan ja dokumenttiautomaation ratkaisutoimittajista.

Ohjelmistorobotiikka

Ohjelmistorobotiikka (Robotic Process Automation – RPA) on teknologia,  jonka avulla automatisoidaan tietotyössä erilaisia rutiiniprosesseja.

Ohjelmistorobotti imitoi ihmistä erilaisia järjestelmiä käyttäessään. Ohjelmistorobotiikka soveltuu erinomaisesti toistuvien ja aikaa vievien rutiinitöiden automatisointiin. Esimerkiksi taloushallinnossa ohjelmistorobotti tallentaa muistiotositteet kirjanpitoon tai henkilöstöhallinnossa siirtää palkkatapahtumat palkkajärjestelmään.

Manuaalisten työvaiheiden automatisoinnin lisäksi nykyaikainen ohjelmistorobotiikka sisältää myös runsaasti tekoälytyyppisiä (IA, älykäs automaatio) toiminnallisuuksia. Näiden avulla ohjelmistorobotiikan hyödynnettävyyttä voidaan helposti kehittää entistäkin monipuolisempiin tehtäviin.

 

Hyödyt

Ohjelmistorobotit vähentävät tehokkaasti työntekijöiden toistuviin ja tietopohjaisiin työtehtäviin kuluvaa aikaa. Toistuvista työtehtävistä vapautettu aika voidaan näin suunnata tärkeämpiin tehtäviin kuten esimerkiksi asiakaspalvelutyöhön tai toiminnan kehittämiseen. Sen sijaan, että ihmiset keräävät ja käsittelevät tietoa, he voivat hyödyntää robotin jalostamaa tietoa. Näin työntekijät voivat rauhassa keskittyä päätöksentekoa ja vuorovaikutustaitoja vaativiin töihin sekä todellisen arvon tuottamiseen yritykselle ja asiakkaille.

Ohjelmistorobotiikan ansiosta myös työn tarkkuus kasvaa ja virheet vähenevät, sillä robotti suorittaa annetun tehtävän aina samalla tarkkuudella.

Ohjelmistorobotiikan hyötyjä ovat mm.

  • ajan säästö
  • tehokkuuden ja nopeuden parantaminen
  • virheiden vähyys
  • laadun kehittäminen
  • ennustettavuuden parantaminen
  • kustannustehokkuus
  • työntekijöisen tyytyväisyyden edistäminen
  • asiakaskokemuksen parantaminen.

Lataa ohjelmistorobotiikan opas:

RPA

Lataa suomenkielinen ohjelmistorobotiikkaoppaamme ilmaiseksi sähköpostiisi:


Digiautomaatio on muutakin kuin vain tekniikkaa

Kehitettäessä liiketoimintaa uuden teknologian avulla olennaista on tunnistaa sellaisia organisaation toimintaa hidastavia työvaiheita, joita voidaan automatisoida ohjelmistorobotiikan avulla. Me Festumilla autamme valitsemaan toimintoja, jotka kannattaa muuttaa robotin tehtäväksi.

Prosessien älykäs työnjako:

  • koneelle koneen työt (prosessointinopeus, tauottomuus, tarkkuus)
  • ihmiselle luova ajattelu (oppiminen, joustava ajattelu, vuorovaikutustaidot).

Festum Software Oy

Puh: 0207 909 700 
Email: info@festum.fi

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Pyhäjärvenkatu 5 B
33200 Tampere

Vantaa

Äyritie 8 E
01510 VANTAA

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tiivistämme ajankohtaisimmat uutiset meiltä ja maailmalta.