FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Kuljetus ja logistiikka

Nopea ja laadukas logistiikkaketju ratkaisee kuljetusyritysten – ja heidän asiakkaidensa – menestyksen. Nopeus, virheettömyys ja tiedon tavoitettavuus ovat olennaisia asioita kuljetusten hallinnassa. Mahdollisimman nopea tilaus- ja toimitusketju mahdollistaa myös nopeamman laskutuksen.

Festum Softwaren ohjelmistoratkaisut tehostavat ja nopeuttavat toimintaa. Älytunnistuksella sähköisesti saapuneilta tai skannatuilta kuljetustilauksilta sekä rahti- ja kuormakirjoilta tunnistetaan tarvittavat asiakas- ja kuljetustiedot. Laskutuksen nopeuttamiseksi automatisoidaan mm. kolli-, tilaus-, toimittaja-, tilaaja- ja maksajatietojen keräys.

Olipa kuljetusohjausjärjestelmäsi miltei mikä tahansa, ratkaisumme kytkeytyy siihen saumattomasti haluamallasi automaatiotasolla. Rahtikirja-arkistomme yhteiskäyttöisyys asiakkaiden kanssa, monipuoliset hakutoiminnallisuudet ja integroitavuus eri kuljetusjärjestelmiin luovat lisäarvoa arkiston käytölle.

Heräsikö kysymyksiä? Lue lisää ratkaisuistamme ja ota meihin yhteyttä, niin katsotaan yhdessä teidän yrityksellenne sopivin ja tehokkain ratkaisu!

Ota yhteyttä

Tutustu myös

Festum Software Oy

Puh: 0207 909 700 
Email: info@festum.fi

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Pyhäjärvenkatu 5 B
33200 Tampere

Vantaa

Äyritie 8 E
01510 VANTAA

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tiivistämme ajankohtaisimmat uutiset meiltä ja maailmalta.