FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Asiakastukemme uusin jäsen Mirja Peltonen esittäytyy

Kokemäeltä kotoisin oleva Mirja Peltonen aloitti Festumin asiakkuustiimissä lokakuun lopussa 2020. Satakunnan ammattikorkeakoulusta tradenomiksi valmistunut Mirja on aikaisemmin työskennellyt kiinteistöalalla monipuolisissa tehtävissä ja täten Hausvise-isännöintijärjestelmän pariin siirtyminen toimii Mirjan mielestä hyvänä jatkumona aikaisemmalle työkokemukselle.

Työskentely Festumilla on koronapandemian takia tapahtunut pääosin etänä, mutta Mirjan mukaan etätyöskentely on kuitenkin sopinut hänelle hyvin.

– Aluksi jännitti, että miten uuden työn aloittaminen etänä mahtaa sujua, mutta kaikki on mennyt oikein hyvin! Microsoft Teamsin välityksellä pystytään helposti hoitamaan tarvittavat palaverit ja kokoukset. Lisäksi työkavereille voi soittaa aina kun kysyttävää ilmenee ja vaikka toisia ei näekään niin usein kasvotusten, on mielestäni meidän tiimissämme kuitenkin hyvä tiimihenki, Mirja kertoo.

Uutta opeteltavaa on luonnollisesti ollut paljon, mikä tehnyt työstä haastavaa ja mielenkiintoista.

– Pääosin olen päässyt työskentelemään asiakastuen parissa, mutta tarvittaessa olen ollut mukana myös muissa tehtävissä. Työkaverit ovat olleet hyvin auttavaisia ja mukavia, mikä on tehnyt uuden opettelusta helpompaa, hän jatkaa.

Vapaa-ajalla pirteä nainen kertoo rentoutuvansa viettämällä aikaa kavereiden ja perheen kanssa sekä harrastamalla monipuolista liikuntaa. Mirja kertookin nauttivansa lenkkeilyn ja kuntosaliharrastuksen lisäksi myös mm. sulkapallon pelaamisesta.

 

Mirja Peltonen

Tervetuloa Festumille Mirja!

 

Visma Hausvise Oy

Email: laskutus.hausvise@visma.com

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Naulakatu 3
33100 Tampere

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi