FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Asiakkuustiimiimme lisää osaamista: Eija Hietala esittäytyy

Pääkaupunkiseudulta kotoisin oleva Eija Hietala aloitti Festum Softwarella joulukuussa 2020.

Hausjärvellä asuvalla Eijalla on vankka kokemus taloushallinnosta ja isännöintitoimistossa työskentelystä. Isännöintitoimistossa työskennellessään hän tutustui myös Festum Softwaren Hausvise-isännöintijärjestelmään.

Eija kertookin Festumilla aloittamisessa yhtenä mielenkiintoisimmista asioista olleen siirtyminen järjestelmän käyttäjästä järjestelmän kehittäjäksi.

– Mielestäni on ollut hyvin mielenkiintoista tehdä hyppäys ohjelmiston käyttäjästä sen kehittäjäksi. Olen päässyt Hausviseen liittyvien koulutuksien vetämisen lisäksi osallistumaan käytännössä mm. hankerahoituspuolen kehittämiseen, joka on ollut hyvin mielenkiintoista, kertoo Eija.

Kotitoimistollaan työskentelevä Eija kertoo uuden työn aloittamisen Festumilla sujuneen mainiosti, vaikka aluksi uuden työn aloitus etätyönä saattoikin jännittää.

– Työskentely Festumilla on lähtenyt oikein hyvin liikkeelle. Uutta opittavaa on paljon ja tietysti alussa hieman jännitti, että miten uuden työn aloittaminen täysin etänä mahtaa sujua, mutta kaikki on sujunut todella hienosti. On ollut ilo huomata, millainen huippujengi meillä on asiakkuustiimissä koossa! Jokaiseen voi helposti olla yhteydessä, mikäli kysyttävää ilmenee ja kaikki ovat olleet todella avuliaita, Eija kehuu.

Vapaa-ajallaan ulkoilusta nauttiva Eija kertoo rentoutuvansa mm. lenkkeilyn merkeissä. Lisäksi villasukkien kutominen toimii Eijan mukaan loistavana vastapainona näyttöpäätetyölle.

 

Eija Hietala

Tervetuloa Festumille Eija!

Visma Hausvise Oy

Email: laskutus.hausvise@visma.com

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Naulakatu 3
33100 Tampere

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi