FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Automaatio-uutiskirje 12/20

automaatio-uutiskirje

 

Tämä on uusi automaatio-uutiskirjeemme!

Uudessa automaatio-uutiskirjeessämme käsittelemme Festum Softwaren viimeisimpiä kuulumisia ohjelmistorobotiikkaan ja älykkääseen automaatioon liittyen. Automaation uutiskirjeestämme löydät myös tuoreimmat blogimme, tietoa uusista Kofax-versiopäivityksistä sekä tietoa alan kuumimmista puheenaiheista.

Mikäli tiedät jonkun, joka on kiinnostunut aihepiiristä ja haluaisi liittyä mukaan uudelle uutiskirjelistallemme, niin vinkkaa myös hänelle kirjeestä!

Kirjeen tilaajaksi liittyminen ja vastaanottajalistalta poistuminen onnistuu helposti tämän kirjeen alaosasta.

 

 

Reboot IoT Factory: Ohjelmistorobotiikka tekee ihmisistä uudelleen asiantuntijoita

automaatio-uutiskirje

VTT:n vetämä Reboot IoT Factory uudistaa teollisuutta digitaalisilla ratkaisuilla. Hankkeessa tavoitellaan miljardin euron vaikutuksia suomalaisessa teollisuudessa vuoteen 2025 mennessä. Festum Software on hankkeessa mukana kehittämässä työtapojen uudistamista ohjelmistorobotiikan avulla.

Lue Reboot Iot Factoryn julkaisemasta kirjoituksesta, miten Scanfil Oyj ja Nokia Oyj hyödyntävät ohjelmistorobotiikkaa työnteon arjen tehostamisessa ja mitä työtapojen uudistus tarkoittaa heidän näkökulmastaan:

 

 

Uusi Kofax RPA 11.1 on julkaistu

Uusi Kofax RPA 11.1 versio julkaistiin 12. marraskuuta 2020. Uusi versio sisältää yhteensä 18 uutta ominaisuutta, joista merkittävimpiä ovat seuraavat:

• Muuttunut hallintakonsoli. Management Console näyttää nyt vastaavalta kuin muutkin Kofax Intelligent Automation -tuotteet.

• Ajoitetut robottiprioriteetit, joiden ansiosta voit nyt priorisoida robottien suoritusjärjestykset.

• Käynnistä robotit saapuvien sähköpostien perusteella (Gmail, Office365 & IMAP). Voit nyt käyttää sähköpostirobotteja vastaamaan yksinkertaisiin kysymyksiin ja voit käsitellä sähköpostiliitteitä automaattisesti. Robotit voivat vastaanottaa tilauksia, vahvistuksia, raportteja ja lomakkeita.

• Robotit voivat nyt myös jonottaa muita robotteja, mikä osaltaan helpottaa monivaiheisten robottien toteutusta.

Muita muutoksia ovat mm. upouusi PDF-katseluohjelma, Kofax Omnipage OCR: n integrointi pinta-automaation käyttöön sekä yli 60 uutta toiminnallisuutta sisäänrakennettuun Exceliin.

 

 

Blogi: Ohjelmistorobotiikan kustannukset ja hyötyjen mittaaminen

automaatio-uutiskirje

Uuden tekniikan, kuten ohjelmistorobotiikan, käyttöönotto edellyttää tutkimusta, rahallisia investointeja ja vaivannäköä. Millaisia hyötyjä ohjelmistorobotiikka tuottaa organisaatiolle ja miten näitä hyötyjä voidaan mitata tehokkaasti?

Lue Jorma Messon uusimmasta blogikirjoituksesta, miten seuraat ohjelmistorobotiikan hyötyjä tehokkaasti hyödyntämällä suorituskykymittareita:

 

 

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

automaatio-uutiskirje

Jos et vielä ole tilannut automaatio-uutiskirjettämme, liity uutiskirjeen tilaajaksi alla olevan linkin kautta. (Mikäli sait kirjeen suoraan sähköpostiisi, ei sinun enää tarvitse erikseen liittyä uutiskirjeemme tilaajaksi.)

 

 

Festum toivottaa mukavaa ja rauhallista joulun odotusta kaikille!

Terveisin,
Jorma Messo
Liiketoimintajohtaja
Festum Software Oy

Lue lisää palveluistamme: Älykäs automaatio
Lue lisää Hausvisesta: www.hausvise.fi

Visma Hausvise Oy

Email: laskutus.hausvise@visma.com

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Naulakatu 3
33100 Tampere

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi