FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Automaatio uutiskirje, kesäkuu 2021

 

Low code -teemaisia terveisiä Festumilta

Sinustako ohjelmistorobottien kehittäjä?

Kansalaiskehittäjäksi (Citizen Developer) kutsutaan käyttäjää, joka luo uusia liiketoimintasovelluksia käyttämällä yrityksessä olemassa olevia sovelluksia ja kehitysympäristöjä. Aikaisemmin tämä on rajoittunut pääosin Microsoft Excel ja Microsoft Access -tyyppisiin työkaluihin, mutta nykyään loppukäyttäjät voivat myös automatisoida työtään mm. ohjelmistorobottien kehitysalustoja hyödyntäen.

Uudenlaiset low code -kehitysalustat eivät vaadi käyttäjiltään laajaa koodaamisosaamista, vaan alustojen tekniikka mahdollistaa sovelluksien kehittämisen graafisen käyttöliittymän kautta asetuksia konfiguroimalla koodaamisen sijaan. Low code -kehitysalustojen ansiosta kynnys ryhtyä kasalaiskehittäjäksi on laskenut huomattavasti myös robottirintamalla.

Lue sivuiltamme, miten voit hyödyntää low code -kehitysalustoja työssäsi ja miten pääset liikkeelle ohjelmistorobottien kehittämisessä:

Lue lisää >>

 

 

Mitä on Quick Capture?

Älykäs asiakirjojen käsittely (IDP) -tuotteet kehittyvät nopeasti. Uusimmassa Everest Group® -analyysissä arvioitiin tekoälyä ja kognitiivisia ominaisuuksia omaavia IDP-ohjelmistotuotteita. Tässä tutkimuksessa Kofax on jälleen nimetty markkinoiden johtavaksi toimijaksi. (Tutustu tutkimukseen tästä)

Konenäkö, tekstintunnistus (OCR), luonnollisen kielen tulkinta (NLP) ja konneoppiminen/deep learnig mahdollistavat erityyppisten asiakirjojen tehokkaan tunnistamisen ja tietojen automaattisen poiminnan. Näiden uusien teknologioiden hyödyntäminen on arkipäiväistynyt, mistä esimerkkinä on Kofax Quick Capture. Low code -teeman mukaisesti Kofax Quick Capture mahdollistaa uusien dokumenttien ja sisällön tunnistamisen opetuksen ja konfiguroinnin jopa ilman IT-asiantuntijan apua.

Katso lisää Quick Capturesta oheiselta videolta:

Lyhyt versio: TotalAgility Quick Capture (short) (kofaxdemocenter.com)
Täysi versio: TotalAgility Quick Capture (kofaxdemocenter.com)

Quick Capture on osa Kofax Total Agility -tuotetta.

 

 

Ohjelmistorobotit mukana koronarokotusten ajanvarauksen automatisoinnissa

Rokotusajanvaraus ohjelmistorobotiikan avulla -webinaarin tallenne on nyt katsottavissa!

Koronarokotusten hoitaminen automatisoidun tekstiviesti- ja ajanvarauspalvelun kautta vapauttaa terveydenhuollon resursseja potilastyöhön ja tuo käytännön etuja niin rokottavalle organisaatiolle kuin rokotettavillekin.

Vitec Acute Oy ja Festum Software Oy järjestivät 12.5.2021 yhdessä webinaarin, jossa kävimme läpi, miten ajanvarauslupa ja ohjelmistorobotiikka mahdollistavat nopean ja helpon tavan hallita koronarokotuksia selkeänä kokonaisuutena.

Nyt voit katsoa webinaarin tallenteesta, miten älykäs automaatio mahdollistaa tehokkaan asiakasviestinnän ja asiakaspalvelun myös koronapandemian keskellä.

Katso webinaarin tallenne tämän linkin kautta:

Katso webinaari >>

 

 

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi

Jos et vielä ole tilannut automaatio-uutiskirjettämme, liity uutiskirjeen tilaajaksi alla olevan linkin kautta. (Mikäli sait kirjeen suoraan sähköpostiisi, ei sinun enää tarvitse erikseen liittyä uutiskirjeemme tilaajaksi.)

Muista myös suositella kirjettä kaverillesi, jota aihealue voisi kiinnostaa!

Tilaa uutiskirje tästä!

Visma Hausvise Oy

Email: laskutus.hausvise@visma.com

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Naulakatu 3
33100 Tampere

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi