FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Festum mukana uudistamassa teollisuutta digitaalisilla ratkaisuilla – tavoitteena jopa miljardin vaikutukset

Tuottavuus, reaktionopeus ja tuotannon laatu ovat teollisuuden keskeisimpiä haasteita. Reboot IoT Factory on hanke, jonka tarkoitus on kehittää edellä mainittuihin haasteisiin digitaalisia ratkaisuja, joiden toimivuus testataan aidossa tehdasympäristössä.

Digitaalisten innovaatioiden kehittämiseen tähtäävässä hankkeessa tunnistetaan valmistavan teollisuuden suuret haasteet ja etsitään testattavaksi erilaisia ratkaisuaihioita, joissa hyödynnetään yli 40 pk-yrityksen osaamista. Ratkaisut voivat liittyä esimerkiksi digitaaliseen tuotantoon, robotiikkaan tai toimitusverkostoihin . Niiden on oltava skaalautuvia, tarjottava suurta lisäarvoa ja sovelluttava globaaleille markkinoille.

 

Digitaalisia ratkaisuja teollisuuden haasteisiin

Festum Software on mukana Reboot IoT Factory -hankkeessa tekniikan toimittajana. Tarjoamamme älykkään automaation ja ohjelmistorobotiikan ratkaisut mahdollistavat mm. hitaiden ja aikaa vievien työprosessien automatisoinnin ja tuotantoketjujen tehostamisen.

Ratkaisumme toimivat tehokkaasti mm. seuraavissa Reboot IoT Factoryn nostamissa päähaasteissa:

 

Robotics fusion – Ihmisten ja robottien välisen työn kehittäminen

Festum Software tarjoaa älykkäitä ohjelmistorobotteja, joiden avulla voidaan saavuttaa entistä tehokkaampia ja nopeampia tuotantoketjuja. Ohjelmistorobottien integrointi olemassa oleviin tuotanto- ja työprosesseihin on vaivatonta, sillä ohjelmistorobotteja ei tarvitse erikseen koodata. Älykkäät ohjelmistorobotit oppivat esimerkkien ja opastuksen kautta. Niiden yhteistyöominaisuuksien ansiosta ihmisten ja koneiden tekemä työ voidaan yhdistää toisiinsa saumattomasti ja tehokkaasti.

 

Labor at Digital work environment – Teknologia työntekijöiden apuna

Erilaisia nykyteknologioita hyödyntämällä voidaan parantaa työntekijätyytyväisyyttä ja työn tuottavuutta. Älykkään automaation ja ohjelmistorobottien avulla voidaan esimerkiksi tehokkaasti vähentää tietotyötä tekevien työntekijöiden toistuviin työtehtäviin kuluvaa aikaa. Tämä vapautettu aika voidaan näin suunnata tärkeämpiin tehtäviin kuten esimerkiksi asiakaspalvelutyöhön tai toiminnan kehittämiseen. Näin työntekijät voivat rauhassa keskittyä päätöksentekoa ja vuorovaikutustaitoja vaativiin töihin sekä todellisen arvon tuottamiseen yritykselle ja asiakkaille.

 

 

Kiinnostuitko? Lue lisää älykkään automaation ratkaisuistamme:

Älykkään automaation palvelumme

 

Lue lisää Reeboot IoT Factorysta:

Reboot IoT Facoryn kotisivut

VTT:n uutinen aiheesta

Visma Hausvise Oy

Email: laskutus.hausvise@visma.com

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Naulakatu 3
33100 Tampere

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi