FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Festumin vinkit Isännöintipäiville

Pitkään ja innolla odotettu isännöintialan isoin tapahtuma Isännöintipäivät on täällä! Olemme koonneet vielä viime hetken vinkkimme messukävijöille, joiden avulla teet tapahtumareissustasi varmasti onnistuneen.

Kaksipäiväisen tapahtuman ohjelmatarjonnasta löytyy paljon mielenkiintoista seurattavaa, mutta tässä meidän nostomme ohjelmasta:

Keskiviikkona 10.11: Asiakaskokemuksen seminaarit (klo 10:35 – 12:00)

  • Keskiviikkona järjestettävät asiakaskokemuksen seminaarit pitävät varmasti sisällään paljon isännöinnin arkeen ja asiakkaiden kanssa toimimiseen liittyviä parhaita käytäntöjä. Täältä saat vinkkejä siihen, miten teet asiakaskokemuksesta entistä parempaa.

Torstaina 11.11: Mistä syntyy isännöinnin laatu? (klo 10.10 – 10.50)

  • Torstain ohjelmassa huomio kiinnittyy Isännöintiliiton toimitusjohtaja Mia Koro-Kanervan ja Isännöinnin Auktorisointi ISA ry:n Antti Kumpulaisen puheenvuoroon Isännöinnin laadusta. Laatuun halutaan varmasti aina pyrkiä, mutta mitkä asiat siihen vaikuttavat?

Tutustu monipuoliseen messunäyttelyyn ja vieraile Hausvisen osastolla!

  • Isännöintipäivät on tärkeä verkostoitumisen tapahtuma, joten kannattaa ehdottomasti tutustua seminaarien lisäksi aktiivisesti myös Isännöintipäivien messunäyttelyn tarjontaan ja näytteilleasettajien ratkaisuihin.
  • Hausvisen osastopaikalla 3 pääset tutustumaan markkinoiden kokonaisvaltaisimpaan isännöintijärjestelmään sekä voit osallistua arvontaan, jossa palkintoina on mm. Porin Paahtimon Kahvia, monitoimityökalu sekä hieno Mr. Wattson lamppu!

Tärkeintä onnistuneessa tapahtumassa on oikea messuasenne ja into ottaa kaikki irti vuoden isoimmasta tapahtumasta. Muista siis pitää myös hauskaa ja nauttia tapahtuman tunnelmasta. Nähdään Turussa ja moikataan kun tavataan! 😊

Visma Hausvise Oy

Email: laskutus.hausvise@visma.com

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Naulakatu 3
33100 Tampere

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi