FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Hausvise mukana Asiakas & Digi -virtuaaliseminaarissa 21.1.2021!

 

Festum Software ja Hausvise ovat mukana Isännöintiliiton 21.1.2021 järjestämässä Asiakas & Digi -virtuaaliseminaarissa tilaisuuden kumppanina.

Virtuaaliseminaarissa pureudutaan digiin ja asiakkaaseen. Mitä tarkoittaa digitalisoituminen isännöintialalla? Kuinka dataa voisi hyödyntää? Entä millaisia ovat Isännöintiliiton Digiselvityksen tulokset?

Mielenkiintoisen seminaariohjelman lisäksi osallistujat pääsevät vierailemaan tilaisuuden kumppanien virtuaaliosastoilla. Hausvisen osastolla järjestetään live-esityksiä klo 14.10-14.40 kumppanien virtuaalimessujen aikana. Esityksissä kuulet, mitä Hausvise tarjoaa isännöintitoimistolle ja taloyhtiön eri osapuolile. Lisäksi käymme läpi, miten Hausvisen ja Huoneistotietojärjestelmän välinen integraatio toimii ja mitä se tarkoittaa käytännössä.

 

Hausvisen virtuaaliosastolla tapahtuu:

Klo 14.10-14.20– Hausvise isännöintitoimistolle

Klo 14.20-14.30– Hausvise taloyhtiölle

Klo 14.30-14.40– Hausvise & Huoneistotietojärjestelmä – Missä mennään?

 

Lisäksi  osastollamme pääset osallistumaan arvontaan, josta voit voittaa Hausvise-aihesen tuotepaketin! Muista siis vierailla osastollamme!

Maksuttomaan virtuaaliseminaariin voivat osallistua Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunta ja Isännöintiliiton paikallisyhdistysten henkilöjäsenet. Lisätietoa tapahtuman ohjelmasta ja sisällöstä saat Isännöintiliiton kotisivuilta.

 

Visma Hausvise Oy

Email: laskutus.hausvise@visma.com

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Naulakatu 3
33100 Tampere

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi