FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Hausvise valikoitui parhaaksi isännöintijärjestelmäksi opinnäytetyötutkimuksessa

Paras isännöintijärjestelmä

Venla Harjun tuoreessa opinnäytetyössä Sähköisen isännöintijärjestelmän valitseminen isännöintiyritykselle (2020) vertailtiin neljää tunnettua isännöintijärjestelmää. Työn päätavoite oli löytää toimeksiantajalle sähköinen toiminnanohjausjärjestelmä asunto-osakeyhtiöiden isännöintiä varten. Lisäksi opinnäytetyöstä voivat hyötyä myös muut yritykset, jotka ovat harkinneet isännöinnin digitalisointia.

Ohjelmiston valinnassa painotettiin erityisesti toimeksiantajalle tärkeitä kriteereitä eli hintaa, sähköistä taloushallintoa ja helppokäyttöisyyttä. Perusteellisen vertailun jälkeen Festum Softwaren Hausvise-isännöintijärjestelmä valikoitui parhaaksi vaihtoehdoksi. Hausvise täytti kaikki järjestelmälle asetetut vaatimukset ja kriteerit sekä erottui edukseen mm. asukasportaalin mahdollistamien palveluiden, mobiiliystävällisyyden ja hyvän asiakaspalvelun kautta.

Harju kommentoi Hausvisen valintaa seuraavasti:

”Perusteellisen vertailun jälkeen isännöintijärjestelmäksi valittiin Festum Software Oy:n Hausvise-ohjelmisto. Erityisesti ohjelmassa viehätti sen monipuolisuus ja helppokäyttöisyys. Tämän lisäksi koettiin, että Hausvise pystyy parhaiten vastaamaan tulevaisuuden tarpeisiin ja että Festum Software Oy omaa selkeää halua pysyä ajan hermolla ohjelmistokehityksessä. “

“Hausvisen kokonaisuus oli loppuun asti viimeistelty niin toiminnoiltaan, käyttövarmuudeltaan kuin ulkoasultaankin. Demoversiota testattiin pöytäkoneen lisäksi kannettavalla tietokoneella, tablettitietokoneella ja älypuhelimella. Se skaalautui hyvin kullekin laitteelle. Pilvipalvelu ja sähköinen arkistointi mahdollistavat työnteon ajasta ja paikasta riippumatta.”

“Kokonaisuutena Hausvise on ohjelmisto, josta on vaikea keksiä moitittavaa.”

 

Katso opinnäytetyö kokonaisuudessaan tästä linkistä!

 

Lue lisää HausvisestaHausvise.fi

 

Visma Hausvise Oy

Email: laskutus.hausvise@visma.com

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Naulakatu 3
33100 Tampere

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi