FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Hausvisen ja Apix Messaging Oy:n yhteinen tavoite on tyytyväinen loppukäyttäjä

Apix Messaging Oy:n Veli-Matti Sahlberg ja Festum Softwaren Minna Halonen kokevat yritystensä välisen yhteistyön tarjoavan asiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun. Apix mahdollistaa Hausvisen käyttäjille muun muassa verkkolaskutuspalvelut.

Apix Messaging Oy on vuonna 2010 perustettu yritysten välisten laskujen välitykseen erikoistunut yritys. Apixin palveluihin kuuluu laskujen välitys niin digitaalisten kuin fyysistenkin kanavien kautta.

Festum Software Oy ja Apix Messaging Oy ovat toimineet kumppaneina vuodesta 2013 lähtien. Jo lähes kymmenen vuotta kestänyt yhteistyö sai alkunsa tarpeesta automatisoida laskujen sähköinen välitys Festumin järjestelmien asiakkaille.

Myöhemmin vuosien edetessä Festum Softwaren asiakaskuntaan liittyi yhä enemmän myös isännöintialan toimijoita, minkä seurauksena muodostui selkeä tarve sähköisen laskutuksen palveluiden tarjoamisesta myös kuluttajatasolle.

– Tämä Festumin asiakasrakenteen muutos toimi hyvin olennaisena vaikuttaja siinä, että Apix alkoi tarjota sähköisen laskutuksen palveluita myös kuluttajalaskutukseen perinteisen B2B-välityksen lisäksi, kertoo Apixin toimitusjohtaja Veli-Matti Sahlberg.

Yhteistyötä syvennettiin entisestään vuonna 2017, jolloin Apixin operaattoripalvelut integroitiin osaksi Festum Softwaren lanseeraamaa Hausvise-isännöintijärjestelmää. Kyseinen integraatio mahdollistaa Hausvisen käyttäjille muun muassa verkkolaskujen vastaanottamisen ja lähettämisen Apixin palveluiden kautta.

– Yhteistyö Apixin kanssa mahdollistaa meille kokonaisvaltaisen palvelun tarjoamisen asiakkaillemme yhdessä paketissa. Apixin tarjoama palvelu on vaivaton ja luotettava, mikä tekee asiakkaan arjen toimien hoitamisesta todella sujuvaa, Festum Softwaren toimitusjohtaja Minna Halonen

 

Apix Messaging Oy

Hausvisen ja Apixin palveluiden integrointi mahdollistaa Hausvisen käyttäjille verkkolaskujen vastaanottamisen ja lähettämisen lisäksi myös Apixin tulostus- ja postituspalveluiden käyttämisen.

 

Isoja projekteja, varma lopputulos

Sahlberg kertoo, että isännöintiyrityksiin liittyvissä yhteisissä projekteissa on ollut mukana todella isojakin kokonaisuuksia. Vaikka tehtävää on ollut paljon ja massat ovat olleet suuria, on yhteistyö Festumin ja Apixin välillä toiminut saumattomasti.

– Festumin kanssa tehtyjä projekteja on helppo kuvailla kulkevaksi ”kuin raiteilla”. Hommat etenevät tasaisella tahdilla ja vaikka projekti olisi työmäärältään todella iso, päästään haluttuun lopputulokseen varmasti, kehuu Sahlberg.

– Festum on toimija, joka keskittyy olennaiseen. Mikäli mahdollisia ongelmia ilmenee, keskitytään Festumilla ongelman ratkaisemiseen ja siihen, miten ongelmasta koituu mahdollisimman vähän haittaa asiakkaalle. Tämä ajatusmaailma vakuutti meidät Apixilla, sillä meillä asioista ajatellaan samalla tavalla, Sahlberg jatkaa.

Myös Halonen kokee, että yhteistyö on toiminut molemmin puolin loistavasti.

– Apixin henkilöstön rautainen osaaminen ja projektien hyvä hoito on tehnyt yhteistyöstä todella helppoa. Lisäksi hyvän keskusteluyhteyden ansiosta kaikki mahdolliset ongelmat ja haasteet on aina saatu ratkaistua tehokkaasti. Onnistuneiden projektien seurauksena olemme laajentaneet yhteistyötämme myös Apixin tulostus- ja postituspalveluihin, mikä puolestaan tarjoaa Hausvisen käyttäjille mahdollisuuden myös muiden kuin laskuaineistojen vaivattomaan välittämiseen, sanoo Halonen.

 

Paras mahdollinen käyttökokemus loppukäyttäjälle

Festumin ja Apixin kumppanuus on molemmille osapuolille merkittävä. Pitkäkestoinen yhteistyö on sujunut alusta alkaen yhteisen ajatusmaailman ansiosta: Miten voimme tarjota mahdollisimman hyvää palvelua asiakkaillemme ja varmistaa tyytyväisen loppukäyttäjän?

– Meille on tärkeää, että sovellus jota loppukäyttäjä käyttää on toimiva, sillä näin asiakas saa hyvän käyttökokemuksen myös meidän palvelustamme. Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että loppukäyttäjällä on käytössään Hausvisen tapainen laadukas tuote, sanoo Sahlberg.

 

 

Apix Messaging Oy

Apix Messaging Oy
  • Perustettu 2010
  • Verkkolaskujen ja bisnesdokumenttien välitys
  • Tulostus- ja postituspalvelu
  • Festum Softwaren yhteistyökumppani vuodesta 2013
  • Lue lisää: https://www.apix.fi/

Visma Hausvise Oy

Email: laskutus.hausvise@visma.com

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Naulakatu 3
33100 Tampere

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi