FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Hausvisen Juhannus 2021 -päivitysjulkaisu on nyt julkaistu!

Hausvisen Juhannus 2021 -päivitysjulkaisu on nyt julkaistu. Tuoreessa julkaisussa Hausviseen tuotiin iso määrä nykyominaisuuksia optimoivia päivityksiä, joiden avulla järjestelmän käyttökokemusta on parannettu entisestään.

 

Asiakkaidemme toivomia ominaisuuksia

”Pientä pintaremonttia” -teemaisessa Juhannus 2021 -julkaisussa painotettiin erityisesti asiakkailtamme tulleita toiveita. Valtaosa julkaisun uusista päivityksistä ja ominaisuuksista onkin saanut alkuideansa juuri järjestelmää käyttäviltä asiakkailtamme.

Juhannusviikon päivitysjulkaisussa Hausviseen on lisätty kokonaisuudessaan lähes 50 uutta päivitystä ja ominaisuutta. Päivitykset kohdistuivat laaja-alaisesti Isännöinti-, Ostoreskontra-, Pankki- ja Kirjanpito-sovelluksiin sekä myyntilaskutukseen ja budjetointiin.

Julkaisun yhteydessä Hausviseen on lisätty ominaisuudet, jotka asiakkaamme valitsivat lisättäväksi järjestelmään ennen Hausvisen asiakaspäivää järjestetyssä äänestyksessä. Äänestyksessä valitut ominaisuudet keskittyivät Isännöinti- ja Pankki-sovelluksiin.

Jatkamme Hausvisen kehitystä asiakkaidemme toiveiden pohjalta ja lisää asiakkaiden toivomia ominaisuuksia julkaistaan järjestelmään syksyllä!

Juhannus 2021 -julkaisun tarkemmat päivitys- ja ominaisuustiedot löydät Hausvise-järjestelmän pääsivun infotaululta.

 

Haluatko kuulla lisää Hausvisesta ja uusista ominaisuuksista? Ota meihin yhteyttä klikkaamalla tästä!

Festum Software Oy

Puh: 0207 909 700 
Email: info@festum.fi

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Pyhäjärvenkatu 5 B
33200 Tampere

Vantaa

Äyritie 8 E
01510 VANTAA

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tiivistämme ajankohtaisimmat uutiset meiltä ja maailmalta.