FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Hausvisen Pikkujoulu 2020 -versiopäivitys on nyt julkaistu!

Vuoden 2020 viimeinen iso Hausvise-versiopäivitys Pikkujoulu 2020 on nyt julkaistu. Joulukuun ensimmäiselle viikolle ajoittuneessa versiopäivityksessä Hausviseen on lisätty yhteensä yli 50 uutta ominaisuutta sekä käyttäjäkokemusta parantavaa päivitystä.

 

Paljon uutta Isännöinti-sovellukseen

Hausvisen Isännöinti-sovelluksen puolelle uusina ominaisuuksina on lisätty mm. linkkien lisäämisen mahdollisuus tiedostopankkiin, tekstiviestin lähetys asukkaille sekä liitetiedoston lisääminen vastikereskontran laskulle.

Tämän lisäksi uudessa versiopäivityksessä uusia päivityksiä on tehty mm. Hausvisen ja Huoneistotietojärjestelmän väliseen rajapintaan sekä kulutusmittareihin.

 

Täysin uusi taloyhtiökohtainen Varauskalenteri-ominaisuus

Uudessa versiopäivityksessä Hausvisen Isännöinti-sovellukseen on lisätty täysin uusi Varauskalenteri-ominaisuus. Uusi osio mahdollistaa taloyhtiökohtaisten varauskalenterien luomisen ja hallinnoinnin helposti esimerkiksi pesutupien ja muiden taloyhtiön yhteisten tilojen tai tavaroiden varaamiseen.

 

Tekstiviestien lähetys asukkaille

Hausviseen on lisätty mahdollisuus lähettää asukkaille tekstiviestejä. Uudella ominaisuudella voidaan tavoittaa tehokkaasti ja nopeasti kaikki ne asukkaat, joiden puhelinnumero on tallennettu järjestelmän asiakastietoihin.

Ominaisuus toimii tehokkaasti mm. yllättävissä tilanteissa kuten esimerkiksi putkirikon sattuessa. Tekstiviestillä tavoitat helposti myös ne henkilöt, jotka eivät ole sähköisen asukasportaalin käyttäjiä.

 

Muutostyöilmoitusten käsittely hallitusten jäsenille

Pikkujouluversiossa Hausviseen on tuotu mahdollisuus viedä muutostyöilmoitus hallituksen jäsenten käsiteltäväksi henkilökohtaisten asukassivujen Hallitus-osioon.

Hallitus-osiossa hallituksen jäsenet voivat tarkastella saapunutta muutostyöilmoitusta. Tämän lisäksi heillä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä ilmoitus sekä kommentoida sitä.

 

Kirjanpidon sovellukseen useita uusia päivityksiä!

Myös Kirjanpito-sovellukseen on tehty useita uusia ominaisuuksia ja päivityksiä. Uuden versiopäivityksen mukana Hausviseen on lisätty mm. mahdollisuus lähettää veroilmoitukset ja ALV-ilmoitukset verottajalle suoraan Hausvisen kirjanpidon kautta.

 

Sekä paljon muuta!

Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi Hausviseen on tehty myös useita uusia päivityksiä mm. Pankki-sovelluksen toimintoihin ja ostolaskujen kierrätykseen.

Versiopäivityksen tarkempi sisältö on tarkasteltavissa järjestelmän infotaululta.

 

Kysy lisää uusista ominaisuuksista: myynti@hausvise.fi

 

Vuoden viimeisessä isossa Hausvise-päivitysjulkaisussa järjestelmään on lisätty useita uusia ominaisuuksia ja päivityksiä.

Visma Hausvise Oy

Email: laskutus.hausvise@visma.com

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Naulakatu 3
33100 Tampere

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi