FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Hausvisen ruska 2020 -versiopäivitys on nyt julkaistu!

Hausvisen Ruska 2020 -versiopäivitys on nyt julkaistu. Kuun vaihteeseen ajoittuneessa versiopäivityksessä Hausviseen on lisätty useita uusia ominaisuuksia sekä käyttäjäkokemusta parantavia päivityksiä.

 

Paljon uutta isännöintiin

Hausvisen Isännöinti-sovelluksen puolelle on päivitetty paljon uutta. Uusina ominaisuuksina järjestelmään on lisätty mm. isännöitsijäntodistus vuokrausta varten, maksupalautukset ja laskupalautusten massatoiminnot. Näiden ominaisuuksien lisäksi isännöinnin puolelle on tehty useita parannuksia mm. kulutusmittareiden lisäämiseen sekä e-laskujen massalaskutukseen.

 

Laskutusmahdollisuus tehtävienhallintaan

Tehtävienhallinta-sovellukseen on nyt lisätty uutena ominaisuutena laskutuksen mahdollisuus. Ominaisuus mahdollistaa tehtävien laskutuksen helposti Hausvise-myyntilaskutuksen avulla.

 

Integraatio Palkkaus.fi-palkanlaskuohjelmaan

Uudessa versiopäivityksessä Hausviseen on lisätty integraatio Palkkaus.fi-palkanlaskentaohjelmaan. Integraatio mahdollistaa Palkkaus.fi-palveluun kirjautumisen suoraan Hausvisen työpöydältä ilman erillistä kirjautumista.

Integraation ansiosta esimerkiksi hallituspalkkioiden maksaminen on mahdollista hoitaa vaivattomasti Palkkaus.fi-palvelun kautta.

 

Päivityksiä myös henkilökohtaisille asukassivuille

Ruska 2020 -versiossa Hausvisen asukassivuille on lisätty graafinen näkymä huoneistokohtaisiin kulutustietoihin. Uuden näkymän ansiosta asukkailla on käytettävissään selkeä katsaus oman huoneistonsa saatavilla oleviin kulutustietoihin.

 

Sekä paljon muuta!

Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi Hausviseen tehty useita uusia päivityksiä mm. käyttäjänhallintaan, laskujen kierrätykseen ja Pankki-sovelluksen toimintoihin. Versiopäivityksen tarkempi sisältö on tarkasteltavissa järjestelmän infotaululta.

 

Ruska 2020 -versiopäivitys

Ruska 2020 -versiopäivityksessä Hausviseen on lisätty paljon uutta mm. Isännöinti-, Pankki- ja Tehtävienhallinta-sovelluksiin.

Visma Hausvise Oy

Email: laskutus.hausvise@visma.com

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Naulakatu 3
33100 Tampere

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi