FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Hausvisen Ruska 2021 -päivitysjulkaisu on nyt julkaistu!

Ruska 2021 -päivitysjulkaisu

 

Entistä parempi käyttäjäkokemus – Ruska 2021 -julkaisu 

Hausvisen jatkuvan kehitystyön syksyinen sadonkorjuu on koittanut ja Ruska 2021 -julkaisu on nyt asiakkaidemme käytössä!

16.9.2021 julkaistussa päivitysjulkaisussa järjestelmän käyttäjäkokemusta on kehitetty entisestään mm. asukassivuille, hankerahoitukseen ja myyntilaskutukseen julkaistavilla päivityksillä. Ruska 2021 -julkaisu sisältää useita asiakkaidemme toivomia ominaisuuksia, joita olemme toteuttaneet Hausviseen.

 

Asukassivujen julkinen versio

Hausvisen asukassivuille on lisätty uutena ominaisuutena asukassivujen julkinen versio.

Julkinen asukassivu mahdollistaa taloyhtiön asukkaille asukassivun yleisten tietojen, yhteisten tiedotteiden ja julkiseksi asetettujen tiedostojen tarkastelun ilman henkilökohtaista kirjautumista palveluun.

Kirjautuminen julkiselle asukassivulle tapahtuu taloyhtiökohtaista PIN-koodia käyttäen. Lisäksi palveluun kirjautuminen voidaan hoitaa myös yhteisen QR-koodin avulla, joka voidaan asettaa näkyville esimerkiksi taloyhtiön infotaululle.

Julkisen asukassivun ansiosta taloyhtiön tärkeät yhteystiedot ja tiedotteet ovat kaikkien asukkaiden saatavilla, vaikka heillä ei vielä olisikaan henkilökohtaisia tunnuksia palveluun.

Ruska 2021 -päivitysjulkaisu

Uudessa julkaisussa Hausvisen asukassivujen yhteystiedot, tiedotteet ja yleiset tiedostot ovat entistä helpommin asukkaiden saatavilla julkisen asukassivun ansiosta.

 

Isännöinti-sovellukseen useita parannuksia

Syyskuun julkaisussa Hausvisen Isännöinti-sovellukseen on tuotu laaja-alaisesti uusia päivityksiä ja parannuksia. Päivitykset ovat kohdistuneet mm. kulutusmittareiden graafien visuaalisuuteen ja vertailtavuuteen, uusien mittarien lisäämiseen, laskulistoihin ja laskujen tulostukseen, vastikereskontraan, osapuolen tietoihin sekä käyttöliittymän hakutoimintoihin.

Lisäksi Isännöinti-sovelluksen hankerahoitukseen on tehty useita velallisten ryhmien käytettävyyttä ja hankerahoitus-osion kokonaisuutta parantavia päivityksiä. Uudet käyttöä tehostavat päivitykset mahdollistavat tulevaisuudessa mm. useiden maksulajien lisäämisen velallisille ryhmille, sopimusten päivittämisen yhden painikkeen kautta sekä mahdollisuuden tulostaa lainaosuusilmoitus myös tuleville osakkaille.

 

Uusi ALV-ilmoituksen raportti kirjanpitoon

Hausvisen kirjanpidon puolelle on lisätty uutena ominaisuutena ALV-ilmoituksen pdf-raportti. Uusi raportti sisältää alv-ilmoituksen tapaan ALV-tapahtumat eriteltyinä sekä lisäksi myös maksutiedot, verottajan viitenumeron ja pankkitilin.

 

Tapahtumaotteen noutomahdollisuus pankista

Hausvisen Pankki-sovellukseen on lisätty uusi “Hae tapahtumaote” -toiminnallisuus, jonka kautta käyttäjällä on mahdollista noutaa yhtiön tapahtumaote pankista PDF-tiedostona. Viimeisimmät noudetut tapahtumaotteet tallentuvat käyttöliittymään myös myöhemmin tarkasteltaviksi.

 

Uutta myös myyntilaskutukseen ja kierrätykseen

Ruska 2021 -julkaisussa myyntilaskutukseen on lisätty uutena toimintona myyntilaskujen lähetyksen ajastus. Tämä mahdollistaa myyntilaskujen ajastamisen lähetettäväksi tiettynä viikonpäivänä ja kellonaikana käyttäjän valinnan mukaan. Tämän lisäksi myyntilaskutuksen puolelle on uutena tuotu mm. myyntilaskujen massaluonti.

Ostolaskujen kierrätykseen uusia käyttökokemusta parantavia päivityksiä on tehty mm. tilitietojen ylläpitoon, ALV-koodeihin ja ostolaskujen esikäsittely -näkymään.

 

Jatkamme Hausvisen käyttäjäkokemuksen parantamista asiakkaidemme toiveiden pohjalta ja lisää asiakkaidemme toivomia ominaisuuksia julkaistaan järjestelmään loppuvuoden aikana!

Ruska 2021 -julkaisun tarkemmat päivitys- ja ominaisuustiedot ovat asiakkaidemme tarkasteltavissa Hausvise-järjestelmän pääsivun infotaululta.

Visma Hausvise Oy

Email: laskutus.hausvise@visma.com

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Naulakatu 3
33100 Tampere

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi