FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Ismo Arola siirtyy eläkkeelle 1.7.2020 alkaen

Ismo Arola siirtyy eläkkeelle

Pidetty pitkäaikainen työntekijämme Ismo Arola siirtyy eläkkeelle 1.7.2020 alkaen.

Ismo Arolan pitkä ja vaiheikas ATK-ura alkoi yli 30 vuotta sitten vuonna 1986. Festumille Ismo siirtyi alun perin vuonna 1997, jonka jälkeen silloinen Enator-ryhmä ryhmä muuttui useiden yrityskauppojen kautta lopulta nykyiseksi Festumiksi.

Ismo on työskennellyt Festumilla alusta alkaen ES2-järjestelmän parissa, jonka pitkä ylläpidon elinkaari päättyy nyt vuoden 2020 kesäkuussa. Matkaan on mahtunut useita asiakkuusprojekteja ja monenlaisia tehtäviä. Näiden projektien parissa Ismon vastuulla ovat olleet ES2-järjestelmän liittymät muihin järjestelmiin, jotka hän on hoitanut vuodesta toiseen rautaisella osaamisellaan.

Ismon tekemiseen on aina voinut luottaa ja hommat ovat tulleet hienosti tehtyä vuodesta toiseen. Nyt tämä pitkä ja hieno työura on aika saattaa päätökseen.

 

Kesäsuunnitelmia

Eläkkeelle siirryttyään Ismo ei aio jäädä laakereilleen lepäämään, vaan aikoo nauttia vapautuneesta ajasta muun muassa mökkeilyn merkeissä. Tiedossa onkin pientä remonttia sekä nauttimista upeista kesäkeleistä. Lisäksi suunnitelmissa on tehdä entistä enemmän perinteisiä kalastusretkiä myös Lapin kauniisiin maisemiin.

Haluamme kiittää Ismoa suuresti kaikista näistä vuosista ja erittäin hyvin tehdystä työstä. Toivotamme Ismolle riemukkaita ja ansaittuja eläkepäiviä!

 

Ismo Arola siirtyy eläkkeelle

Nyt saa tuulettaa. Riemukkaita eläkepäiviä Ismo!

Visma Hausvise Oy

Email: laskutus.hausvise@visma.com

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Naulakatu 3
33100 Tampere

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi