FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Kokenut osaaja vahvistamaan Älykäs automaatio -tiimiämme

Vajaat kaksi kuukautta sitten Festum Softwarella aloittanut Tommi Arminen on kokenut ohjelmistoalan osaaja. Kyselimme Tommilta, miten työt ovat lähteneet liikkeelle Festumilla.

Nuoruutensa Nakkilassa viettänyt Tommi Arminen kertoo Festumin olevan hänelle ensimmäinen työpaikka Porissa, vaikka mies on aikanaan asunutkin joitain vuosia karhukaupungissa. Opinnot veivät miehen aikaisessa vaiheessa muualle Suomeen ja sitä kautta myös maailmalle.

– Lontoossa tuli vietettyä seitsemän vuotta Nokian Networksin palveluksessa. Myöhemmin sitten työskentelin Tampereella, joka onkin yhä asuinpaikkani, Tommi kertoo.

Maisterin tutkinnot tietojenkäsittelytieteestä ja liiketoiminnanjohtamisesta omaavan Tommin mukaan Nokia tarjosi moninaisia johtotehtäviä ja kokemusta ohjelmistokehityksen, uusien teknologioiden ja liiketoimintamallien parissa monikulttuurisessa ympäristössä. Kuitenkin vajaa vuosi sitten mies päätti, että hän haluaa kokea yritystoimintaa, joka koostuu huomattavasti pienemmästä kuin 100 000 työntekijän organisaatiosta. Isoissa organisaatioissa päätöksenteko ja toiminta saattavat monesti olla turhauttavan hidasta nopeasti muuttuvassa digitaalisessa maailmassa.

– Kävin keskusteluja useiden yritysten kanssa Tampereella ja Helsingissä, mutta tutustuttuani Festumiin palaset loksahtivat kohdalleen hyvinkin nopeasti. Tavoitteenani oli löytää yhteisö, jossa korostuu rentous, arvostus, läpinäkyvyys ja tekemisen meininki. Festum vaikutti juuri sellaiselta ja täällä sitä nyt ollaan, kertoo Tommi.

 

Hyvä työporukka ja rento ilmapiiri

Festumilla Tommi on viihtynyt oikein hyvin. Työympäristö ja työkaverit ovat miehen mieleen.

– Eipä juuri parempaa ryhmää voisi ympärilleen saada. Lisäksi mainitsemani arvot näkyvät Festumilla jokapäiväisessä toiminnassa. Pienet asiat, kuten esimerkiksi maanantain yhteinen aamiainen, korostavat yrityksen kulttuuria pitää työntekijöistään huolta. Vastaavat asiat eivät ole itsestäänselvyys isommissa yrityksissä, joissa usein suorittaminen ajaa työntekijän viihtyvyyden edelle, hän pohtii.

Itseään Tommi kuvailee joukkuepelaajaksi. Vapaa-ajallaan salibandya pelaava mies on nuorempana voittanut Suomen mestaruuden lajissa pariinkin otteeseen. Parhaillaan Tommi pelaa porilaisessa KoPo:ssa (Koivulan Potku) vähän vanhemmissa miehissä tavoitteenaan yhä Suomen mestaruus.

– Hauskaahan meillä KoPo:ssa on ollut! Jääkiekossa puolestaan Porin Ässät ja jalkapallossa Chelsea ovat ne joukkueet, joiden kanssa hengitän. Joskus jopa melko voimakkaasti. Näiden kanssa saattaa välillä mennä tunteisiin, mies nauraa.

Tervetuloa Tommi!

Festum Software Oy

Puh: 0207 909 700 
Email: info@festum.fi

Pori

Isolinnankatu 22B
28100 PORI

Vantaa

Äyritie 8 E
01510 VANTAA

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tiivistämme ajankohtaisimmat uutiset meiltä ja maailmalta.