FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Laskutusta ja golfia: esittelyssä Eva Palander

Eva Palander aloitti Festum Softwarella työskentelyn vuoden 2020 lokakuussa. Liiketaloutta opiskeleva Eva on työskennellyt Festumilla opintojensa ohella osa-aikaisena ja nyt kesän 2021 ajan työskentely jatkuu kesätöinä täysipäiväisesti.

Evan työtehtäviin on kuulunut erilaisten laskutustehtävien hoitaminen mm. uusien asiakkaiden parissa. Hän kertoo viihtyneensä Festumilla mainiosti.

– On tuntunut tosi hienolta päästä Festumille omaa koulutusalaa vastaaviin töihin. Olen viihtynyt todella hyvin, Eva sanoo.

Porvoossa asuva Eva kertoo kaiken työhön liittyvän alkujännityksen karisseen heti, kun hän huomasi Festumin työporukan olevan täynnä huipputyyppejä.

– Festumilla on ihan mahtava porukka! Minut on otettu todella hienosti vastaan ja työkavereilta saa aina apua tarvittaessa, kehuu Eva.

Kesäsuunnitelmista kysyttäessä Eva kertoo aloittaneensa uutena harrastuksena golfin, jonka pelaamista on varmasti luvassa kesän aikana.

– Golfkärpänen pääsi puraisemaan ja tänä kesänä tavoitteena onkin päästä pelailemaan mahdollisimman paljon. Lisäksi tarkoitus olisi tehdä pientä Suomen matkailua autoillen, mutta ehkäpä siihenkin yhdistyy lopulta golfin peluu, Eva naurahtaa.

 

Eva Palander

Evan kesäsuunnitelmissa siintävät Suomen golfkentät. Toivottavasti kelit sallivat pitkän golfkauden!

Visma Hausvise Oy

Email: laskutus.hausvise@visma.com

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Naulakatu 3
33100 Tampere

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi