FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Matka Hausvisen kotiseudulle alkaa – ISOMÄKI 2022

Julkaisemme vuonna 2022 yhteensä kuusi päivityskokonaisuutta, joiden nimien teemana toimii matka Hausvisen kotiseudulle Poriin. Matkamme lähtee liikkeelle porilaisen urheilun ytimestä ja vuoden ensimmäisen julkaisumme nimi on ISOMÄKI 2022.

Isomäki on Porin kaupunginosa, johon keskittyy laajasti urheilu- ja virkistystoimintaa. Isomäessä sijaitseva urheilukeskus pitää sisällään mm. oivista lenkkimaastoistaan tunnetun Porin metsän, maauimalan, tekojääradan, tenniskenttiä, Porin stadionin sekä Porin Ässien kotihallina toimivan Isomäki-areenan.

Isomäki ja sen urheilullinen historia henkivät vahvasti laatusuorituksia ja periksiantamattomuutta. Myös Hausvisen kehityksessä töitä tehdään kovalla sykkeellä ja tammikuun lopussa tuommekin Hausviseen päivityskokonaisuuden, jonka ansiosta asiakkaillamme on käytössään entistäkin laadukkaampi järjestelmä arjen suoritusten maksimointiin.

 

Isännöinnin arjen optimointia

ISOMÄKI 2022 -julkaisussa Hausvisen Isännöinti-sovellukseen tehdään parannuksia, jotka mahdollistavat isännöinnin arjen entistä tehokkaamman hoitamisen. Käyttöä tehostavia päivityksiä tuodaan mm. tiedostopankkiin, vastikereskontraan ja asukashallintaan.

Tämän lisäksi mm. isännöitsijäntodistuksen luontia on optimoitu. Uusien päivitysten ansiosta liitetiedostojen lisääminen isännöitsijäntodistukselle voidaan jatkossa hoitaa kätevästi massatoimintona yksittäisen lisäämisen sijaan.

 

Laskutuksen tilanne entistä paremmin tiedossasi

Isomäen mukana parannuksia tehdään myös mm. myyntilaskutukseen, jossa asiakkaillamme on jatkossa nähtävillään entistä selkeämmät tiedot laskutuksen etenemisestä ja siihen liittyvistä asioista. Lisäksi päivityksiä tuodaan myyntilaskujen ja suoritusten tiliöintiin.

 

Maalihanat avataan viikolla 4

ISOMÄKI 2022 toiminnallisuuksineen on asiakkaidemme käytössä torstaina 27.1.2022. Tiedotamme lisää Isomäen tarkemmasta sisällöstä ja päivityksistä lähempänä julkaisuajankohtaa. Kannattaa siis pysyä kuulolla!

 

Tutustu vuoden 2022 matkamme kokonaisuuteen täältä: Hausvise-matka 2022

Visma Hausvise Oy

Email: laskutus.hausvise@visma.com

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Naulakatu 3
33100 Tampere

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi