FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Porin perusturvassa koronaa torjutaan Festum Softwaren toteuttaman ohjelmistorobotin avulla

Ohjelmistorobotti korona

Porin perusturvaan saatavien koronarokotteiden määrät ovat kasvaneet merkittävästi ja nyt myös rokotusten nettiajanvarausta on uudistettu. Porin perusturvassa on otettu käyttöön uusi järjestelmä, jonka ansiosta alueen asukkaat saavat jatkossa tiedon omasta koronarokotusvuorostaan tekstiviestillä.

Uuden ajanvarausjärjestelmän tavoitteena on välttää hidasta puhelinjonotusta ja tarjota porilaisille ajantasaista palvelua nopeasti ja kattavasti. Järjestelmässä hyödynnetään Festum Softwaren toteuttamaa ohjelmistorobottia.

Uudessa toimintamallissa Porin perusturvan asiantuntijat ohjeistavat käytössä olevien resurssiensa mukaisesti ohjelmistorobottia koordinoimaan kulloinkin rokotusvuorossa olevia ryhmiä kutsuttaviksi rokotukseen. Annetun ohjeistuksen perusteella robotti auttaa mm. ennakkoilmoituksissa, kapasiteetin ja rokotettavien hallinnassa sekä tiedon välittämisessä varsinaiseen ajanvarausjärjestelmään.

Nopealla aikataululla toteuttamamme robotti aloitti työnsä 14.4.2021 ensimmäisenä kohderyhmänään 60–65-vuotiaat rokotettavat. Uusien kutsuttavien lisäksi robotti auttaa myös vielä rokottamattomien, aiemmin rokotusvuorossa olleiden henkilöiden rokotusten hallinnassa.

Festum Software on toteuttanut uuden koronarokotusten ajanvarausta tehostavan palvelun  yhteistyössä Porin kaupungin, Movendoksen ja Vitecin kanssa.

 

Lue lisää aiheesta:
https://www.satakunnankansa.fi/koronainfo/art-2000007917280.html

 

Katso Vitec Acuten, Festumin ja movendoksen yhteinen webinaari rokotusten ajanvarauksista:

Rokotusten ajanvarauswebinaari

 

Lisätietoja:

Jorma Messo

Liiketoimintajohtaja

+358 (0)207 909 705

jorma.messo@festum.fi

 

 

Visma Hausvise Oy

Email: laskutus.hausvise@visma.com

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Naulakatu 3
33100 Tampere

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi