FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Referenssitarina: Realia Isännöinti

 

”Hausvise on moderni ja jatkuvasti kehittyvä järjestelmä.”

Suomen suurin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden isännöinnin palveluyritys Realia Isännöinti aloitti Hausvisen käyttäjänä alkuvuodesta 2020. Aiemmin Festum Softwaren ostolaskuohjelmistoa käyttäneelle Realialle siirtyminen Hausviseen oli selkeä ratkaisu.

– Kartoittaessamme mahdollisia vaihtoehtoja erottui Hausvise muista järjestelmistä olemalla käyttäjäystävällinen, selkeä ja jatkuvasti kehittyvä isännöinnin järjestelmä. Meillä on Realialla hyvin laaja asiakaskunta, joilla on paljon erilaisia tarpeita ja koemme, että pystymme Hausvisen avulla palvelemaan asiakkaitamme joustavasti, kertoo Realia Isännöinnin talouspalveluiden kehityspäällikkö Mari Tyynelä.

Tyynelän mukaan Hausvisen valintaan vaikuttivat merkittävästi myös Realian aikaisemmat hyvät kokemukset yhteistyöstä Festum Softwaren kanssa.

– Meillä oli todella hyvät kokemukset Festum Softwaren ES2-järjestelmän käytöstä ja yhteistyöstä Festumin kanssa. Lisäksi olimme varmoja siitä, että tietojen siirto ES2:n ja Hausvisen välillä pystytään hoitamaan ketterästi huomioiden myös muista järjestelmistämme tuotavat tiedot, Tyynelä kertoo.

 

Asiakas kehityksen keskiössä

Järjestelmän valintaprosessin aikana suoritetun Hausvisen testijakson jälkeen Realia esitti Festumille ajatuksia järjestelmän mahdollisista kehityssuunnista. Kun lopullisen järjestelmävalinnan aika koitti, oli Hausviseen toteutettu myös Realialta tulleita toiveita.

– Oli todella hieno huomata, että testauksen jälkeen antamiamme palautteita oli oikeasti kuunneltu ja huomioitu Hausvisen kehityksessä. Tämä vakuutti meidät Hausvisen kehityksen suunnasta ja toimi myös yhtenä vaikuttajana järjestelmän valinnassa, Tyynelä kuvailee.

 

Sujuva käyttöönottoprojekti

Hausvisen käyttöönotto ja tietojen siirto vanhoista järjestelmistä sujui Tyynelän mukaan hienosti isosta massasta huolimatta. Ennakkoon huolta aiheutti ison projektin ja uuden järjestelmän käytön aloittaminen täysin etätyönä vallitsevasta koronapandemiasta johtuen.

– Kun kaikki osapuolet olivat käyttöönottoprojektin aikana etätöissä vallitsevan tilanteen seurauksena, nosti se luonnollisesti esiin jännitystä ja huolia asioiden hoitumisesta. Saimme kuitenkin nopeasti todeta huolien olleen turhia, sillä Hausvisen käyttöönotto ja siihen liittyvät koulutukset sujuivat mainiosti myös etäyhteyksiä käyttäen. Toimivan kokonaisuuden ansiosta pääsimme haluttuun lopputulokseen sovitussa aikataulussa ja ilman yllättäviä ongelmia, sanoo Tyynelä.

 

Todellinen kumppani

Tyynelä kertoo Festum Softwaren olevan asiakkailleen todellinen kumppani. Yhteistyö Festumin kanssa on vaivatonta ja mahdollisesti ilmenevät haasteet ratkotaan yhteisvoimin.

– Festum on aina ollut meille nimenomaan kumppani. Asioita tehdään yhdessä, minkä ansiosta meillä on aina ollut tunne selkeästä kumppanuudesta pelkän järjestelmätoimittaja – asiakassuhteen sijaan. Suosittelemme ehdottomasti Festumia kumppaniksi, Tyynelä päättää.

 

Realia Isännöinti

Mari Tyynelä

Talouspalveluiden kehityspäällikkö

Realia Isännöinti

Realia Isännöinnin kotisivut

Visma Hausvise Oy

Email: laskutus.hausvise@visma.com

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Naulakatu 3
33100 Tampere

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi