FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Hausvise-matka jatkuu kohti rantakallioita – REPOSAARI 2022

REPOSAARI 2022

 

Matka Hausvisen kotiseudulle jatkuu maaliskuussa merihenkisissä maisemissa ja seuraavan päivitysjulkaisumme nimi on REPOSAARI 2022.

Reposaari on Porin edustalla Selkämeren ulapalla sijaitseva saari, joka pitää sisällään oman idyllisen kaupunginosansa. Reposaari on tunnettu mm. satamamaisemistaan, tuulimyllyrivistöistään, tunnelmallisista puutaloistaan sekä värikkäästä paikallishistoriastaan. Reposaaren suojaisa ja syvä luonnonsatama on aikanaan ollut hyvin tunnettu välietappi Itämereltä saapuville laivoille, jotka jatkoivat matkaansa kohti Pohjanmaan jokisuistojen kauppapaikkoja. Tiesitkö, että vesireittien ja hyvän sijaintinsa vuoksi Reposaarta on ehdotettu jopa Suomen pääkaupungiksi 1700-luvulla?

Kevään edetessä alkavat jääkerroksen omaavat vesireitit sulamaan vapauttaen kaikenlaisten veneiden ja laivojen liikenteen. Viikolla 12 tuommekin Hausviseen uuden päivityskokonaisuuden, joka pitää sisällään kauppalaivojen tuomia aarteita ja työkaluja, jotka jokainen Hausvise-asiakas saa käyttöönsä.

 

Visma Sign -allekirjoituspalvelu käyttöön Hausvisessa

Uuden päivityskokonaisuuden ansiosta Hausvisen sähköisessä allekirjoitustoiminnallisuudessa on jatkossa mahdollista käyttää myös Visma Sign -allekirjoituspalvelua. Visma Signin helppokäyttöinen palvelu mahdollistaa sopimusten ja dokumenttien sähköisen allekirjoittamisen luotettavasti hyödyntäen vahvaa tunnistautumista.

 

Päivityksiä Hausvisen asukasportaaliin

Reposaaren mukana Hausvisen henkilökohtaisille asukassivuille tuodaan uusia parannuksia. Jatkossa Oma talous -osiossa asukkailla on tarkasteltavissaan aikaisempaa enemmän laskutietoja ja laskuja on nyt myös mahdollista tulostaa. Lisäksi asukassivuille on nyt mahdollista lisätä taloyhtiökohtaisia linkkejä, joiden avulla käyttäjiä voidaan ohjata kyseiseen taloyhtiöön liittyvään materiaaliin tai halutulle verkkosivulle.

 

Entistä sujuvampaa isännöintiä

Tulevassa julkaisussa Hausvisen Isännöinti-sovellukseen lisätään useita päivityksiä. Päivitykset kohdistuvat mm. isännöitsijäntodistukseen, hankerahoitukseen sekä autopaikkojen ja saunojen hallintaan. Uudet päivitykset sujuvoittavat järjestelmän jokapäiväistä käyttöä ja tekevät isännöinnin arjen hoitamisesta entistäkin tehokkaampaa.

Arjen käyttöä tehostetaan mm. tuomalla lainaosuusilmoituksiin viitenumero, jonka avulla lainaosuussuoritukset kohdistuvat suoraan tehdylle lainaosuusilmoitukselle hankerahoituksessa. Viitenumeron avulla helpotamme käyttäjän arkea vähentämällä manuaalisia työvaiheiden määrää entisestään.

 

Sekä paljon muuta!

Edellä mainittujen päivitysten lisäksi uusia toiminnallisuuksia ja parannuksia on tulossa myös Pankki- ja Kirjanpito-sovelluksiin sekä yritystietojen hallintaan.

REPOSAARI 2022 julkaistaan asiakkaidemme käyttöön viikolla 12. Tiedotamme asiakkaitamme tulevan julkaisun tarkemmasta sisällöstä lisää lähempänä julkaisuajankohtaa.

 

Tutustu vuoden 2022 matkamme kokonaisuuteen täältä: Hausvise-matka 2022

Visma Hausvise Oy

Email: laskutus.hausvise@visma.com

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Naulakatu 3
33100 Tampere

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi