FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Seuraava iso Hausvise-päivitysjulkaisu Vappu 2021 julkaistaan viikolla 17

Hausvisen seuraava iso päivitysjulkaisu Vappu 2021 julkaistaan 28.4.2021 ja julkaisu toimintoineen on asiakkaidemme käytössä 29.4.2021. Vappuviikolle ajoittuvassa julkaisussa Hausviseen on tulossa yhteensä yli 40 uutta ominaisuutta sekä käyttäjäkokemusta parantavaa päivitystä.

 

Isännöitsijäntodistuksesta tulossa uusi versio

Olemme saaneet asiakkailtamme palautetta ja hyviä kehitysehdotuksia Hausvisen isännöitsijäntodistukseen liittyen ja asiakkaidemme toiveita on jälleen toteutettu.

Tulevassa julkaisussa isännöitsijäntodistuksesta julkaistaan uusi versio, jossa todistukseen on tehty useita parannuksia mm. ulkoasuun ja toimintojen käytettävyyteen liittyen.

 

Asukassivujen uudet asetukset

Hausvisen asukassivujen sisältöä voidaan tulevassa päivitysjulkaisussa hallita uudella asukassivuston asetukset -toiminnolla. Asetusten avulla voidaan valita taloyhtiöt, joilla asukassivut ovat käytössä. Lisäksi asukassivuilla näkyvä sisältö ja toiminnallisuudet voidaan nyt määrittää taloyhtiökohtaisesti.

Uusien asetusten ansiosta asukassivuston sisältöjä voidaan ottaa käyttöön isännöintitoimistolle ja taloyhtiöille sopivalla tahdilla.

 

Mahdollisuus vahvaan tunnistautumiseen

Vappu 2021 -julkaisussa Hausviseen tuodaan uutena ominaisuutena mahdollisuus vahvan tunnistautumisen käyttämiseen palveluun kirjautumisen yhteydessä.

 

Sekä paljon muuta!

Tulevassa julkaisussa Hausvisen Pankki-sovellukseen on tulossa mm. parannuksia yhtiökohtaisille tiliöintisäännöille sekä mahdollisuus tehdä tilisiirtoja ulkomaisille tileille.

Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi uusia päivityksiä tuodaan laaja-alaisesti myös Kirjanpito- ja Ostoreskontra-sovelluksiin sekä ostolaskujen kierrätykseen.

Tiedotamme päivityksen tarkemmasta sisällöstä asiakkaillemme vielä lähempänä julkaisuajankohtaa. Pysykää siis kuulolla!

 

Vappu 2021 -päivitysjulkaisu

Vappu 2021 -julkaisussa järjestelmään tuodaan useita uusia ominaisuuksia ja päivityksiä mm. Isännöinti-, Kirjanpito-, ja Pankki-sovelluksiin.

Visma Hausvise Oy

Email: laskutus.hausvise@visma.com

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Naulakatu 3
33100 Tampere

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi