FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Terveisiä Laki ja järjestys 2018-koulutuksesta!

Laki & Järjestys 2018

Laki ja järjestys 2018 -koulutus tarjosi paljon uusia tuttavuuksia.

Kesäkuussa järjestettiin jälleen jo käsitteeksi muodostunut Isännöintiliiton koulutusristeily Laki & Järjestys. Festum Software Oy:n uusin tulokas Hausvise pääsi myös Petrin ja Teijan mukaan ensimmäistä kertaa kokemaan itämeren tunnelmaa, ja tutustumaan oman alansa ammattilaisiin.

Kiireisestä keväästä huolimatta oli n. 170 isännöinnin ammattilaista ja iso liuta asumiseen ja isännöintiin liittyviä kumppaneita saanut raivattua kalenteriinsa tilaa tälle tapahtumalle, joka kertoo osaltaan foorumin merkityksestä.

Seminaareissa käsiteltiin jälleen ajankohtaisimpia kysymyksiä isännöintiin ja asumiseen liittyen. Ei siis ihme että mm. lyhenteet GDPR ja As.Rek nousivat esiin aiheissa. Tuttuun tapaan vapaamuotoinen keskustelu kävi myös vilkkaana isännöinnin ammattilaisten, tapahtumakumppanien ja isännöintiliiton asiantuntijoiden kanssa. Hausvise nähtiinkin monessa pöydässä nöyrästi kuuntelemassa ammattilaisia, ja heidän näkemyksiään mm. asukasviestinnästä, erilaisista asukaspalveluista ja isännöinnin tulevaisuudesta. Vaikka kovassa seurassa oltiinkin, niin eipä Hausvisekaan ihan hiljaiseksi jäänyt. Tuliaisiksi jäi valtavasti uusia ideoita, ystäviä ja itseluottamusta!

Kutsu Hausvise kylään, tai tule moikkaamaan vaikkapa seuraaville Isännöintipäiville Lahdessa 12.9.2018.
Rakennetaan isännöinnin uusi aika yhdessä!

Kesäterveisin: Petri, Teija, Hausvise sekä muu Festumin porukka

Visma Hausvise Oy

Email: laskutus.hausvise@visma.com

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Naulakatu 3
33100 Tampere

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi