FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Toimitusjohtajan loppuvuoden tervehdys

loppuvuoden tervehdys

 

Vuoden lähestyessä loppuaan on hyvä hetki katsoa, mitä vuosi 2021 on tuonut tullessaan Festum Software Oy:lle.

Vuonna 2021 toimme Hausviseen ison määrän uusia toiminnallisuuksia sekä käyttäjäkokemusta parantavia ominaisuuksia neljässä uudessa julkaisussa. Meillä Festumilla kehittäminen on jatkuvaa ja jokapäiväistä niin järjestelmän kuin työtapojenkin osalta. Olemme myös jo hyvin tottuneita etätyöhön sekä tunnistamme sen hyödyt ja haitat eri tilanteissa. Esimerkiksi hyvän vuorovaikutuksen kokeminen Teams-palaverissa on monessa tilanteessa haastavaa. Toisaalta on olemassa myös tilanteita, joissa vuorovaikutus Teamsin kautta ei ole ollenkaan vaikeaa, päinvastoin.

Festum Softwaren yksi kehityskohteista onkin vuorovaikutteinen työn tekeminen sekä yhtiön sisällä että asiakkaiden kanssa. Työn tekemisestä etänä, toimistolla ja hybridisti on tänä vuonna julkaistu enemmän tutkimustietoa kuin vuosi sitten oli saatavilla. Yleisen tiedon lisäksi olemme myös itse saaneet aiheesta selkeitä omia kokemuksia sekä etujen että haittojen näkökulmasta. Festum Softwarella näimme tämän tärkeänä kehityspaikkana monelta kantilta, eikä vähiten henkilöstön työn kuormittavuuden kannalta. Aloitimme keväällä 2021 projektin vuorovaikutteisen työn tekemisen kehittämiseen ja sitä kautta olemme myös muokanneet omaa organisaatiotamme vastaamaan vielä paremmin tulevaisuuden haasteisiin. Uskomme, että olemme entistä valmiimpia tuomaan lisäarvoa asiakkaillemme tulevaisuudessa sekä tuotteen että kouluttamisen ja asiakaspalvelunkin saralla.

 

Jatkuva kehitys Hausvisen keskiössä

Paikallaan pysyminen ”sammaloittaa” helposti. Tämän takia kehittäminen ja uuden keksiminen onkin Festumilla jatkuvaa ja tavoitteellista. Keväällä 2021 järjestimme ensimmäisen Hausvise-asiakaspäivän, joka toteutettiin virtuaalitapahtumana. Kumppanimme studiossa toteutettuun asiakaspäivään saimme juontajaksi Anna Soraisen, jonka ammattimainen ote vakuutti meidät mm. siitä, että on tärkeä keskittyä omaan ydinosaamiseensa ja etsiä parhaat ammattilaiset täydentämään tavoiteltua kokonaisuutta omalla osaamisellaan. Tästä ovat hyvänä esimerkkinä myös kumppaniemme palvelut. Olemme Hausvisen osalta tehneet selkeät päätökset siitä, mitä järjestelmä pitää sisällään ja mitkä asiat teemme yhdessä laadukkaiden kumppaneiden kanssa. Laajennamme Hausvisen kumppaniverkostoa sitä mukaan, miten hyviä ja laadukkaita palveluita sekä uudet että vanhat kumppanimme voivat tuoda osaksi Hausvise-palveluamme.

 

Kohti ensi vuotta

Odotan erityisellä mielenkiinnolla vuotta 2022, sillä tämä on Hausvisen osalta jo viides vuosi! Lanseerasimme Hausvisen syksyllä 2017 ja ensimmäiset asiakkaat lähtivät Hausvisen mukaan vuonna 2018. Vuodet 2019-2021 ovat olleet meille kovaa kasvun aikaa ja olemme saaneet jo yli 100 isännöintitoimistoa asiakkaaksemme, suuri kiitos kaikille mukaan tulleille. Uskomme vahvasti kasvutarinamme jatkuvan ja teemme jatkuvaa ja määrätietoista työtä eri osa-alueilla, jotta olemme myös jatkossa asiakkaidemme ja kumppaniemme luottamuksen arvoisia. Tammikuussa alkaa myös vuoden 2022 Hausvise-julkaisujen uusi tarina, jota kannattaa seurata pitkin vuotta!

 

Toivotan omasta ja yhtiömme puolesta oikein hyvää ja rauhallista joulua sekä menestyksekästä uutta vuotta 2022!

 

Minna Halonen

Toimitusjohtaja

Festum Software Oy

Visma Hausvise Oy

Email: laskutus.hausvise@visma.com

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Naulakatu 3
33100 Tampere

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi