FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Uusi koodarimme Stefan Grundström esittäytyy

Raumalta kotoisin oleva Stefan Grundström aloitti Festumilla ohjelmistosuunnittelijana tammikuun 2019 alussa. Oulun yliopistossa tietojenkäsittelytieteitä opiskellut Stefan kertoo viihtyneensä Festumilla hyvin.

– Työilmapiiri toimistolla on hyvä ja rento. Festum panostaa työviihtyvyyteen, mikä lisää entisestään motivaatiota ja omistautumista työhön. Lisäksi työkaverit ovat ottaneet minut oikein hyvin vastaan, hän kertoo.

Hausvise-isännöintijärjestelmän kehitykseen mukaan päässeen Stefanin mukaan uutta opittavaa on ollut paljon, mikä on miehen mukaan ehdottomasti hyvä asia. Mies kokeekin oppineensa jo reilun kuukauden aikana paljon uutta. Haastavien asioiden kanssa ei tarvitse Festumilla olla yksin, vaan tukea ongelmatilainteisiin saa työkavereilta.

– Työkaverit ovat ammattitaitoisia ja myös valmiita jakamaan omaa osaamistaan. Lisäksi heidän huumorinsa, jota viljellään päivittäin, keventää mukavasti tunnelmaa toimistolla, hän jatkaa.

Työn vastapainoksi Stefan kertoo harrastavansa säännöllisesti kuntosalilla käymistä, mutta kiinnostusta löytyy myös muunlaiselle urheilulle. Jalkapallo on ollut aina lähellä miehen sydäntä ja Stefan vihjaileekin mahdollisesta paluusta pelikentille, mikäli aikataulut sen vain sallivat.

– Lisäksi hankimme avovaimon kanssa viime kesänä koiran, jolla on myös oma mielipide siitä, mihin kaikki vapaa-aika tulisi käyttää, hän naurahtaa.

Stefan Grundström

Tervetuloa Stefan!

 

Festum Software Oy

Puh: 0207 909 700 
Email: info@festum.fi

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Pyhäjärvenkatu 5 B
33200 Tampere

Vantaa

Äyritie 8 E
01510 VANTAA

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tiivistämme ajankohtaisimmat uutiset meiltä ja maailmalta.