FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Vappu 2021 -päivitysjulkaisu on nyt julkaistu!

Hausvisen päivitysjulkaisu Vappu 2021 on nyt julkaistu. 29.4.2021 asiakkaidemme käyttöön tulleessa julkaisussa Hausviseen on lisätty yhteensä yli 40 uutta ominaisuutta sekä käyttäjäkokemusta parantavaa päivitystä.

 

Paljon uutta isännöintiin

Vappu 2021 -julkaisussa Hausvisen Isännöinti-sovellukseen on tuotu laaja-alaisesti uusia ominaisuuksia ja päivityksiä. Uusia ominaisuuksia ovat mm. autopaikkakarttojen lisäysmahdollisuus, mittarilukemien graafien PDF-tulostus sekä asukasluettelon ja talokirjaotteen aikahakutoiminnot.

Lisäksi hankerahoituksen puolelle on nyt lisätty täysin uusi hallintatyökalu, jonka avulla Hausvisen käyttäjät voivat tehdä entistä laajempia toimia ja muutoksia hankkeille, kuten mm. vaihtaa hankkeen tilaa, lisätä tai poistaa lukituspäiviä ja poistaa velallisia tapahtumia.

 

Isännöitsijäntodistuksen uusi versio

Vappu-julkaisussa isännöitsijäntodistuksesta julkaistiin uusi versio, jossa todistukseen on tehty useita parannuksia mm. ulkoasuun ja toimintojen käytettävyyteen liittyen.

Uusitun isännöitsijäntodistuksen kokoaminen tapahtuu nyt selkeytetyllä välilehtimallilla, jossa tulostuskohtaisten tietojen valinta, liitteiden lisääminen ja ulkoasuun liittyvien asetusten valinnat tehdään vaiheistetusti. Lisäksi isännöitsijäntodistusta on nyt mahdollista esikatsella ennen tulostusta ja se on mahdollista valita suoraan sähköisesti allekirjoitettavaksi.

 

Asukassivujen uudet asetukset

Hausvisen asukassivujen sisältöä voidaan nyt hallita uudella asukassivuston asetukset -toiminnolla. Asetusten avulla voidaan valita taloyhtiöt, joilla asukassivut ovat käytössä. Lisäksi asukassivuilla näkyvä sisältö ja toiminnallisuudet voidaan nyt määrittää taloyhtiökohtaisesti.

Uusien asetusten ansiosta asukassivuston sisältöjä voidaan ottaa käyttöön isännöintitoimistolle ja taloyhtiöille sopivalla tahdilla.

 

Mahdollisuus vahvaan tunnistautumiseen

Vappu 2021 -julkaisussa Hausviseen on lisätty uutena ominaisuutena mahdollisuus vahvan tunnistautumisen käyttämiseen palveluun kirjautumisen yhteydessä.

 

Sekä paljon muuta!

Myös Hausvisen Pankki-sovellukseen on tehty useita parannuksia parannuksia mm. yhtiökohtaisille tiliöintisäännöille sekä lisätty mahdollisuus tehdä tilisiirtoja ulkomaisille tileille.

Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi uusia päivityksiä on tehty laaja-alaisesti myös Kirjanpito- ja Ostoreskontra-sovelluksiin sekä ostolaskujen kierrätykseen.

 

Julkaisun tarkemmat päivitystiedot löydät Hausvise-järjestelmän pääsivun infotaululta.

 

Vappu 2021 -julkaisu

Vappu 2021 -julkaisussa järjestelmään on tuotu useita uusia ominaisuuksia ja päivityksiä mm. Isännöinti-, Kirjanpito-, ja Pankki-sovelluksiin.

Visma Hausvise Oy

Email: laskutus.hausvise@visma.com

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Naulakatu 3
33100 Tampere

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi