FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Vuoden viimeinen iso Hausvise-versiopäivitys Pikkujoulu 2020 julkaistaan viikolla 49!

Vuoden viimeinen iso Hausvise-versiopäivitys Pikkujoulu 2020 julkaistaan viikolla 49. Joulukuun ensimmäiselle viikolle ajoittuvassa versiopäivityksessä Hausviseen on tulossa yli 50 uutta ominaisuutta sekä käyttäjäkokemusta parantavaa päivitystä.

 

Isännöinti-sovellukseen tulossa paljon uutta

Hausvisen Isännöinti-sovelluksen puolelle uusina ominaisuuksina ovat tulossa mm. linkkien lisäämisen mahdollisuus tiedostopankkiin, tekstiviestin lähetys asukkaille sekä liitetiedoston lisääminen vastikereskontran laskulle.

Tämän lisäksi uudessa versiopäivityksessä uusia päivityksiä lisätään mm. Hausvisen ja Huoneistotietojärjestelmän väliseen rajapintaan sekä kulutusmittareihin.

 

Täysin uusi taloyhtiökohtainen varauskalenteri -ominaisuus

Tulevassa versiopäivityksessä Hausvisen Isännöinti-sovellukseen lisätään myös täysin uusi varauskalenteri-ominaisuus, joka mahdollistaa taloyhtiökohtaisten varauskalenterien luomisen ja hallinnoinnin helposti esimerkiksi pesutupien ja muiden yhteisten tilojen tai tavaroiden varaamiseen.

 

Muutostyöilmoitusten käsittely hallituksen jäsenille

Pikkujouluversiossa Hausviseen tuodaan myös mahdollisuus viedä muutostyöilmoitus hallituksen jäsenten käsiteltäväksi henkilökohtaisten asukassivujen Hallitus-osioon.

Hallitus-osiossa hallituksen jäsenet voivat tarkastella saapunutta muutostyöilmoitusta. Tämän lisäksi heillä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä ilmoitus sekä kommentoida sitä.

 

Kirjanpidon sovellukseen useita uusia päivityksiä

Myös Kirjanpito-sovellukseen on tulossa useita uusia ominaisuuksia ja päivityksiä. Uuden versiopäivityksen mukana Hausviseen lisätään mm. mahdollisuus lähettää veroilmoitukset ja ALV-ilmoitukset verottajalle suoraan Hausvisen kirjanpidon kautta.

 

Tulossa myös paljon muuta!

Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi Hausviseen on tulossa myös useita uusia päivityksiä mm. Pankki-sovelluksen toimintoihin ja ostolaskujen kierrätykseen. Tiedotamme päivityksen tarkemmasta ajankohdasta ja sisällöstä asiakkaitamme vielä lähempänä julkaisuajankohtaa. Pysykää siis kuulolla!

 

Hausvise-versiopäivitys

Vuoden viimeisessä isossa Hausvise-päivitysjulkaisussa järjestelmään tuodaan useita uusia ominaisuuksia ja päivityksiä. 

Visma Hausvise Oy

Email: laskutus.hausvise@visma.com

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Naulakatu 3
33100 Tampere

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi