FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Webinaari: Hausvise – Miten teet isännöinnistä ja asumisesta vaivattomampaa?

asumisesta vaivattomampaa

Maksuton webinaari 18.3.2020 klo 9-9.30.

Isännöitsijän päivästä iso osa kuluu arjen tehtävien hoitamiseen ja kirjaamiseen lukuisiin eri järjestelmiin, jotka eivät kommunikoi keskenään. Arjen isännöintitehtävien ja talouden tehokkaan hoitamisen lisäksi asukkaat vaativat nykyisin yhä enemmän kommunikointia ja vuorovaikutusta. Kaikki tämä vähentää aikaa, jonka isännöitsijä voisi käyttää todellisen arvon tuottamiseen: kiinteistöjohtamiseen ja kiinteistön arvon kasvattamiseen.

Festum Software järjestää webinaarin, jossa näytämme sinulle, miten isännöinnin kokonaisjärjestelmämme Hausvise auttaa automatisoimaan isännöinnin perustoiminnot ja hallinnoimaan kiinteistöjä tehokkaasti. Hausvise yhdistää toiminnanohjauksen, taloushallinnon ja taloyhtiön viestinnän yhteen helppokäyttöiseen pakettiin. Taloyhtiöön liittyvä tieto ja dokumentaatio on helposti löydettävissä ja jaettavissa taloyhtiön eri osapuolille. Kun kaikki toiminnot ovat yhdessä ohjelmistossa, on kokonaisuuksien hallinta helppoa ja nopeaa.

Lisäksi näytämme sinulle, miten uuden ajan sähköiset asukaspalvelut mahdollistavat entistäkin paremman palvelun tarjoamisen taloyhtiöille ja asukkaille.

Puhujana webinaarissa toimii myyntipäällikkömme Petri Harjula. Tule kuulemaan, miten Hausvise auttaa tekemään isännöinnistä ja asumisesta vaivattomampaa!

Ilmoittaudu mukaan webinaariin tästä!

Visma Hausvise Oy

Email: laskutus.hausvise@visma.com

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Naulakatu 3
33100 Tampere

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi