FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Meistä

Festum Software – ohjelmistoratkaisuja sujuvampaan työhön

 

Me Festum Softwarella uskomme, että töitä halutaan tehdä mielekkäämmin ja tehokkaammin. Mahdollistamme tämän laajalla valikoimalla älykkäitä ohjelmistoratkaisuja ja ohjelmistorobotiikan keinoja, joissa yhdistyvät käyttäjälähtöisyys ja tinkimätön laatu. Alan edelläkävijänä autamme asiakkaitamme luomaan ohjelmistoratkaisujen käytöstä kilpailuetua – ennen kuin tästä tulee välttämättömyys.

Ratkaisumme tehostavat useiden kymmenien organisaatioiden toimintaa ja sujuvoittavat tuhansien henkilöiden jokapäiväistä työtä.

 

Enemmän kuin älykkäitä ratkaisuja

Ratkaisujamme käytetään muun muassa isännöinnin uudistamiseen, taloushallinnon tehostamiseen sekä liiketoiminnan ja palvelukeskusten välisen yhteistyön kehittämiseen. Erityinen vahvuutemme on kyky yhdistää käyttäjälähtöiset ohjelmistoratkaisut asiakkaidemme uusiin toimintamalleihin tavalla, joka tuottaa todellista lisäarvoa.

 

Käytössä testatut, asiakkaiden tarpeisiin kehitetyt ratkaisut

Ratkaisumme perustuvat tuotekehitykseemme ja yhteistyöhön parhaiden kumppanien kanssa – erityisesti automatiikan ja ohjelmistorobotiikan saralla. Kehitämme ratkaisumme yhdessä asiakkaidemme kanssa todellisiin tarpeisiin. Olemme tehneet yhteistyötä lähes 10 vuotta muun muassa isännöintialan toimijoiden ja johtavien finanssiyritysten kanssa.

 

Todellinen asiakaspalveluorganisaatio

Meillä jokainen Festum Softwaren noin 30 osaajasta on asiakaspalvelija. Ketteryys tarkoittaa meille tehokkaasti toimitettuja ja asiakkaiden tarpeiden mukaisia ohjelmistoratkaisuja. Pitkä ohjelmistoalan osaaminen yhdistettynä huipputeknologian laajaan tuntemukseen takaa, että yhteistyö kanssamme on helppoa, tehokasta ja innostavaa.

 

Katso video meistä:

 

Festum Software Oy

Puh: 0207 909 700 
Email: info@festum.fi

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Pyhäjärvenkatu 5 B
33200 Tampere

Vantaa

Äyritie 8 E
01510 VANTAA

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tiivistämme ajankohtaisimmat uutiset meiltä ja maailmalta.