FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Meistä

Festum Software – ohjelmistoratkaisuja sujuvampaan työhön

 

Alan edelläkävijänä autamme asiakkaitamme luomaan ohjelmistoratkaisujen käytöstä kilpailuetua – ennen kuin tästä tulee välttämättömyys. Ratkaisumme tehostavat satojen organisaatioiden toimintaa ja sujuvoittavat useiden tuhansien henkilöiden jokapäiväistä työtä.

 

Enemmän kuin älykkäitä ratkaisuja

Ratkaisujamme käytetään erityisesti isännöinnin uudistamiseen, taloushallinnon tehostamiseen sekä liiketoiminnan ja palvelukeskusten välisen yhteistyön kehittämiseen. Vahvuutemme on kyky yhdistää käyttäjälähtöiset ohjelmistoratkaisut asiakkaidemme uusiin toimintamalleihin tavalla, joka tuottaa todellista lisäarvoa.

 

Käytössä testatut, asiakkaiden tarpeisiin kehitetyt ratkaisut

Ratkaisumme perustuvat tuotekehitykseemme ja yhteistyöhön parhaiden kumppanien kanssa. Kehitämme ratkaisumme yhdessä asiakkaidemme kanssa todellisiin tarpeisiin. Olemme tehneet yhteistyötä pitkään muun muassa isännöintialan toimijoiden ja johtavien finanssiyritysten kanssa.

 

Todellinen asiakaspalveluorganisaatio

Meillä jokainen Festum Softwaren noin 30 osaajasta on asiakaspalvelija. Ketteryys tarkoittaa meille tehokkaasti toimitettuja ja asiakkaiden tarpeiden mukaisia ohjelmistoratkaisuja. Pitkä ohjelmistoalan osaaminen yhdistettynä huipputeknologian laajaan tuntemukseen takaa, että yhteistyö kanssamme on helppoa, tehokasta ja innostavaa.

 

Festum Softwaren eettinen ohjeistus:

Lue tästä eettinen ohjeistuksemme.

 

 

Visma Hausvise Oy

Email: laskutus.hausvise@visma.com

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Naulakatu 3
33100 Tampere

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi