FESTUM SOFTWARE

Keskity siihen, missä olet paras

Ura Festumilla

Älykkäitä ratkaisuja, uusia innovaatioita ja todellista muutosta syntyy energisten, pelkäämättömien ja tekevien ihmisten toimesta. Meillä Festum Softwarella ihmiset tekevät ratkaisuja ihmisille.

Jos löydät itsesi näistä asioista, me tarjoamme sinulle:

 

Työkalut tekemiselle, puitteet kehittymiselle
Uusinta teknologiaa johtavilta kumppaneilta, oman tuotekehityksen edistäminen ja täysin uudenlaisten palveluiden luominen? Me tarjoamme tämän. Vältämme turhia hierarkioita ja raskaita prosesseja. Meillä nykyaikaiset työtavat sekä järkevät toimitilat mahdollistavat tehokkaan ja mielekkään työn – sekä tilaa kehittyä.

Näe mihin pystyt
Ohjelmistorobotiikka, automaatio ja muut älykkäät digitaaliset ratkaisut muuttavat organisaatioiden toimintaa ja ihmisten tapoja tehdä töitä. Samalla toimialat, kuten isännöinti, digitalisoituvat vauhdilla. Ja olemme nähneet vasta alkusoiton. Meillä pääset toteuttamaan tätä muutosta ja samalla vaikuttamaan tuhansien ihmisten työhön.

Rakenna polkusi
Meillä pääset heti kiinni innostaviin ja opettaviin projekteihin. Seuraavat askeleet ovat sinusta kiinni — olit sitten kokeneempi konkari tai osaaja uran alkutaipaleella. Tule haastamaan itsesi, oppimaan uutta ja vaikuttamaan urasi kehitykseen.

Ihmiseltä ihmiselle
Me uskomme, että keskinäinen luottamus kaikessa näkyy parempana yhteistyönä, erinomaisena tiimihenkenä ja tyytyväisinä asiakkaina. Teemme ratkaisuja ihmisiltä ihmisille – ja kohtaamme ihmiset ihmisenä.

 

Näin teemme työtä Festum Softwarella

Meidät festumlaiset tunnistaa seuraavista:

Huippulaatu perustasona
Tuhannet ihmiset käyttävät ohjelmistoratkaisujamme päivittäin. Siksi laatu ei tarkoita meille ainoastaan laadukasta koodia. Kaikkien ratkaisujemme ytimessä ovat älykkyys, käyttäjäystävällisyys ja asiakkaan toiminnan kehittäminen.

Mutkattomuus
Keskitymme olennaiseen, koska haluamme, että asiakkaidemme on mutkatonta tehdä kanssamme yhteistyötä ja että kaikki festumlaiset viihtyvät. Siksi meille on tärkeää, että kaikki sujuu ilman säätöä ja kitkaa — niin asiakasprojekteissa kuin sisäisissä palavereissa.

Omatoimisuus tiimihenkeä unohtamatta
Haluamme olla ohjelmistoalan rakentava haastaja. Meitä festumlaisia on moneksi, ja siksi sinäkin kelpaat vain itsenäsi. Meillä kaikki tietävät vastuunsa, mutta tuki on aina lähellä. Selkeä omatoimisuus, avoin ryhmätyö ja energinen draivi ovat meillä arkipäivässä läsnä.

Mahdollistamista ja kehitystä
Odotamme, että kerrot mitä haluat tehdä ja missä haluat kehittyä eteenpäin. Tarjoamme laajasti mahdollisuuksia kehittää omaa osaamista koulutuksilla. Jokaiselle festumlaiselle on varattu työaikaa itsensä kehittämiseen — käytä se parhaiten. Yhteistä tekemistä järjestää ja uutta kokeilemaan haastaa aktiivinen henkilöstökerho.

Asiakas keskiössä
Meillä kaikki ovat asiakaspalvelijoita. Tämä tarkoittaa oikeaa asennetta ja kiinnostusta asiakkaidemme arkeen. Emme ole vain ohjelmistokehittäjiä, vaan haasteiden mahdollisuuksiksi muuttajia.

Töitä tapasi mukaan
Tee työtä, missä ja milloin se sinulle sopii — kunhan huomioit kollegat ja projektien aikataulut. Meillä kaikilla on muutakin elämässä kuin työ. Joustamme ja tulemme vastaan, kun elämä sitä vaatii.

 

Avoimet hakemukset: rekry@festum.fi

 

Festum Software Oy

Puh: 0207 909 700 
Email: info@festum.fi

Pori

Isolinnankatu 22 B
28100 PORI

Tampere

Pyhäjärvenkatu 5 B
33200 Tampere

Vantaa

Äyritie 8 E
01510 VANTAA

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Tiivistämme ajankohtaisimmat uutiset meiltä ja maailmalta.